Kesän odotetuin kohtaaminen suorassa lähetyksessä klo 14 – Marko Anttila ja Antero Mertaranta tapaavat ensimmäistä kertaa Mörkö-ilmiön jälkeen

Kuinka Löikö Mörkö sisään -kappale muutti Marko Anttilan elämän? Anttila ja hittikappaleen hokeman synnyttänyt selostajalegenda Antero Mertaranta kohtaavat yleisön edessä Porissa.

Vaikka kesä on jo pitkällä, niin viime kevään MM-mestaripelaajia on juhlittu ympäri Suomea. Viimeksi eilen Porin kansanjuhlassa onniteltiin porilaisia maailmanmestareita.

Tänään SuomiAreenassa on luvassa erityisen yllättävä mestarien kohtaaminen kello 14 alkaen. Porin Kauppatorille ja MTV-lavalle astelee kultajoukkueen kapteeni, jonka lempinimen tietää nykyisin koko Suomen kansa: Mörkö-Marko.

Lempinimi on ollut miehellä pitkään, mutta koko kansan huulille sen nosti Anttilan suoritukset sekä omalla panoksellaan myös selostajalegenda Antero Mertarantaa. Mertarannan hekumallinen huudahdus puolivälierissä Ruotsia vastaan, kun Anttila tasoitti tilanteen 4-4-lukemiin, sai Suomen sekoamaan.

Lavalla vastataan muun muassa siihen, kuinka ”Löikö Mörkö sisään?” muutti Anttilan elämän ja millä tavalla hän kiittää siitä Mertarantaa?

Lisäksi lavalla käydään läpi kultajoukkueen ikimuistoisen matkan aina kesään saakka. Mukana keskustelussa myös MM-kultapelaajat Juho Lammikko, Niko Ojamäki ja Veli-Matti Savinainen.

MTV Uutiset Live näyttää tapahtuman suorana, sitä voi seurata myös artikkelin ylälaidan videolta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja