Montreal-tähti jätti NHL-kauden kesken ikävien oireiden vuoksi, avasi nyt viime kevään haasteitaan – "Se ei ollut helppoa"

Montreal Canadiensin tähtihyökkääjä Jonathan Drouin paljastaa kärsineensä jo useamman vuoden ajan ahdistuksesta.

26-vuotias Drouin vetäytyi jääkiekosta viime keväänä aivan pudotuspelien kynnyksellä. Montreal ilmoitti kanadalaishyökkääjän jäävän sivuun henkilökohtaisten syiden vuoksi. Nyt Drouin on kuitenkin valottanut tapauksen syitä tarkemmin.

Drouin kertoo avoimesti kärsineensä ahdistuksesta ja siihen liittyvästä unettomuudesta jo useamman vuoden ajan. Ahdistus kävi keväällä niin pahaksi, että Drouin päätti hypätä toviksi pois kaukalosta.

– Pelasimme tuolla viikolla kolme ottelua. Missasin kaikki kolme, enkä tuntenut oloani hyväksi. Se oli hetki, jolloin seinä tuli vastaan. Minun oli aika ottaa taukoa pelistä sekä kaikesta muusta ja tavallaan nauttia elämästä. Tarvitsin sitä, Drouin kertoo TSN:n haastattelussa.

Drouin myöntää, että päätös jättäytyä hetkeksi pois jääkiekon parista kauden kliimaksin kynnyksellä ei ollut helppo. Hän on kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen, että pystyi tekemään päätöksensä.

– Se oli vaikeaa tehdä sillä hetkellä, koska pudotuspelit olivat kulman takana Se ei ollut helppoa, mutta olen ylpeä ja onnellinen, että tein sen, Drouin sanoo.

Nyt Drouin voi kuitenkin jo huomattavasti paremmin. Valmistautuminen uran kahdeksanteen NHL-kauteen on sujunut hyvissä merkeissä.

– Voin nyt erittäin hyvin. Minulla oli hyvä kesä ja hyvä tauko. Käytin vapaa-aikani perheeni ja ystävieni kanssa. Oli kiva palata treenaamaan ja luistelemaan. On kiva olla takaisin jätkien seurassa, Drouin iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat