MolyBrosin Iba pitää itseään puhelinaddiktina – tällaisen havainnon hän teki, kun joutui olemaan ilman kännykkää tv-sarjan kuvauksissa

MolyBros tähdittää Race Across the World Suomi -ohjelmaa – tämä oli rankin hetki kuvauksissa: ”Takamus puutui” 4:22
MolyBros tähdittää Race Across the World Suomi -ohjelmaa – tämä oli rankin hetki kuvauksissa: ”Takamus puutui”

MyBros kilpaili Race Across the World -seikkailuohjelmassa. 

Somevaikuttajakaksikko MolyBros eli lapsuudenystävät Iba ja Keinaan (Ibrahim Manza ja Abdirahman Keinaan) lähtivät yhdessä Race Across the World Suomi -ohjelmaan mukaan. 

Keinaan ei päässyt ohjelman lehdistötilaisuuteen, mutta paikalla ollut Iba ylisti kaksikon reissua uskomattomaksi. 

– Olen tosi kiitollinen, että pääsin tähän mukaan ja jakamaan tämän kokemuksen Keinaanin kanssa. Meillä oli reissun aikana todella hauskaa ja pääsimme tutustumaan erilaisiin kulttuureihin. Jäin todella hyvä fiilis ja tekisi mieli mennä uudestaan, Iba kertoi.

Kilpailijat eivät saaneet käyttää kännyköitä kilpailun aikana, jonka Iba kokee ainoastaan positiivisena asiana.

– Siellä pääsi elää hetkessä ja nauttimaan maisemista. Normaalisti olisin vain puhelimella, koska olen tosi puhelinaddikti. Olen kiitollinen, että ei saanut käyttää puhelinta. 

Iba ymmärsi reissun aikana olevansa hyvin sosiaalinen ihminen, mutta suunnistaminen tuotti hankaluuksia.

– En ole mikään mahtava suunnistaja, mutta menen go with the flow. Se on todella hyvä, kun kuljet ja menet, elät hetkessä. 

Yhdeksi reissun rankimmista hetkistä Iba mainitsee ihan kisan alkuvaiheen, kun he lähtivät bussilla Marokosta kohti seuraavaa määränpäätä.

– Kysyimme, kuinka kauan bussi kestää ja he sanoivat, että viisi tuntia. Ajattelimme, että tämä on kova juttu ja pääsemme todella nopeasti.

Kaksikko huomasi edelleen istuvansa linja-autossa viiden tunnin jälkeenkin, eikä määränpäätä ollut näkyvissä. 

– Toinen viisi tuntia menee ja kyselimme, että milloin olemme perillä. Selvisi, että viimein olemme. Matkassa kesti lopulta kymmenen tuntia. Bussireissut, jotka ovat kymmenen tuntia tai enemmän, ei enää ikinä. Voin sanoa, että takamus puutui.

Iba paljastaa yllä olevalla videolla, riitelivätkö he Keinanin kanssa reissun aikana.

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat