Jutta Larm joutuu paniikin valtaan uuden seikkailurealityn alkumetreillä – Juha Larm: "Se oli raju hetki"

Jutta muistelee paniikkitilannetta Race Across the World Suomi -kisassa 2:01
Katso videolta, mikä Jutan paniikkitilanteessa oli Juhan mielestä kamalinta.

Yrittäjät Jutta ja Juha Larm ovat mukana Race Across the World Suomi -seikkailurealityssa. Avioparin matka meinaa kuitenkin tyssätä jo ensimmäisessä jaksossa. 

Yrittäjä Jutta Larm osallistui aviomiehensä Juha Larmin kanssa Race Across the World Suomi  -seikkailurealityyn, jossa he matkasivat viiden välietapin kautta Afrikasta Suomeen mukanaan vain toisensa, käteistä, kartta ja matkaopaskirja. 

Jutta ja Juha jakoivat heti reissun aluksi rahat puoliksi, jotta kaikki ei mahdollisesti häviäisi tai tulisi varastetuksi kerralla. Jo ensimmäisessä jaksossa parille meinaa tulla mutkia matkaan, sillä Jutta pelkää hukanneensa parin käteisvaroista puolet. 

– Siis ihan oikeasti, tämä ei ole mikään vitsi. Olen oikeasti hukannut meidän rahamme, alan itkeä. Ei hitto, olen juuri niin söhlö, Jutta itkee hysteerisenä ensimmäisessä jaksossa. 

Juha yrittää rauhoitella Juttaa ja sanoo, ettei ole mitään hätää. 

Jutalla on pienestä pitäen ollut todella vilkas mieli ja hän miettii paljon asioita. 

– Se hetki, kun tajuan, että minulla pitäisi olla budjetista puolet, ja sitä ei löydykään, niin se oli ihan hirveä. Olin niin pettynyt itseeni. Minulla on adhd, enkä pysty keskittymään tiettyihin asioihin, niin se pettymys oli kamalaa, kun luulin, ettemme pääse edes ensimmäiseen junaan, Jutta kertoi MTV Uutisille. 

Katso videolta, mikä Jutan paniikkitilanteessa oli Juhan mielestä kamalinta. 

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat