Tätä et näe tv:ssä! Jutta Larm pakkasi rinkkansa ja oli lähdössä kotiin seikkailurealityn kuvauksista: "Jouduimme yhtenä yönä pitämään palaverin"

Jutta muistelee paniikkitilannetta Race Across the World Suomi -kisassa 2:01
Katso videolta, miten Jutta Larm muistelee ensimmäisessä jaksossa sattunutta paniikkitilannetta.

Yrittäjät Jutta ja Juha Larm yrittävät matkata Afrikasta Suomeen Race Across the World Suomi -seikkailurealityssa. Jutta muistaa reissusta selkeän kohdan, kun kamelinselkä meinasi katketa ja hän suunnitteli lähtevänsä kesken kaiken kotiin. 

Yrittäjät Jutta ja Juha Larm ovat mukana Race Across the World Suomi  -realityohjelmassa. Matka oli ikimuistoinen, mutta se oli myös koetus Larmien parisuhteelle. Jutta pystyy nimeämään reissusta selkeä katkeamispisteen omalta kohdaltaan. 

– Aloin miettiä, että miksi me teemme tätä. Alussa sanoimme, ettei mikään mene parisuhteemme edelle. Meillä on ihana parisuhde. Joskus voi olla nitinää ja natinaa, mutta emme ole riitelevä pari. Jouduimme yhtenä yönä Barcelonassa pitämään palaverin. Olin jo pakannut rinkkani ja ajattelin, että tämä on tässä, että minä lähden kotiin, Jutta kertoi MTV Uutisille.

– Olin suutuspäissäni ja vannoin, että jos minulla olisi rahaa ja luottokortti, niin ottaisin sieltä kalleimman sviitin ja lopettaisin koko kisan. Kökötin rinkkani kanssa, mutta tajusin, että ettei minulla ole puhelinta, eikä mitään. Sitten totesin, että hitto vie, nyt vaan jatketaan, Jutta jatkoi.

– Luulin, että lähdet. Kävimme keskustelun, että jos tämä menee niin pitkälle, että olemme täysin vastakkain, niin sitten on pakko luovuttaa. Se oli se hetki, kun löysimme voimaa ja tajusimme, että kyllä me yhdessä tästä selvitään. Samoissa talkoissa tässä ollaan, Juha kertoi. 

Matka alkoi Pohjois-Afrikan aavikolta, Marokon Marrakeshista, josta pari matkaa maata pitkin viiden muun parin tavoin Suomeen viiden kohteen kautta. Pareilla on mukanaan vain toisensa, kartta ja käteistä. Matkapuhelimia ja luottokortteja ei saanut ottaa reissuun mukaan. Kullekin välietapille viimeisenä saapunut pari putoaa aina kisasta pois, ja luonnollisesti ensimmäisenä Suomessa maaliin saapunut pari on voittaja. 

Kisasta ovat tähän mennessä pudonneet jo Molybros-tubettajat Ibrahim Manza ja Abdirahman Keinaan, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja hänen ystävänsä Meiju

Mukana ovat vielä Larmien lisäksi vielä kirjailija Juha Itkonen ja poika Jalo Itkonen, radiojuontaja Niko Saarinen  ja äiti Outi sekä Minttu Murphy-Kaulanen ja tytär Jasmin.

Katso videolta, miten Jutta Larm muistelee ensimmäisessä jaksossa sattunutta paniikkitilannetta. 

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat