Moderni perhe -sarjan Jesse Tyler Fergusonille perheenlisäystä – paljasti poikansa nimen

Pariskunta tuli ensi kertaa vanhemmiksi. 

Suosikkisarja Moderni perheen näyttelijä Jesse Tyler Ferguson sai esikoislapsen puolisonsa Justin Mikitan kanssa. Näyttelijän edustaja kertoo asiasta Huffington Postille

Pariskunnasta tuli vanhemmat ensikertaa pienelle poikavauvalle. 

– Jesse ja Justin toivottivat elämänilonsa, Beckett Mercer Ferguson-Mikitan tervetulleeksi maailmaan 7.7.2020. Pariskunta on riemuissaan ja innoissaan tulevasta matkasta vanhempina ja perheenä, edustaja kertoo. 

Ferguson, 44, paljasti vauvauutisen ensimmäisen kerran The Late Late Show with James Corden -talksohw`ssa tammikuussa.  Ohjelmassa juontaja James Corden, Ferguson sekä niin ikään vieraana ollut Charlie Hunnam keskustelivat siitä, miltä elämä tuntuu nelikymppisenä. 

– Tunnen vihdoin tulevani aikuiseksi. Minun täytyy alkaa ottamaan tosissaan asiat. En ole itseasiassa kertonut tätä kenellekään. Odotamme lasta mieheni kanssa, hän kertoi. 

Tuolloin 41-vuotias Corden kysäisi 44-vuotiaalta Fergusonilta, oliko neljäkymmentä vuotta täyttäminen näyttelijälle kova pala muutama vuosi aiemmin. 

– Kuten sanoit, tunnen että silloin on vihdoinkin kasvanut aikuiseksi. On alettava ottaa asiat vakavasti, Ferguson pohjusti. 

– Tämä on jotain, mitä en ole kertonut vielä kellekään, ja tämä pysyy meidän kolmen välillä ja näin, mutta odotamme mieheni kanssa heinäkuista vauvaa. Mutta hys, älkää kertoko kellekään, pidetään tämä meidän välisenämme! Ferguson vitsaili yleisölle. 

Vielä tuolloin Ferguson ei suostunut paljastamaan tulevan pienokaisen sukupuolta. Ferguson ja Mikita menivät naimisiin vuonna 2013. Näyttelijä on esittänyt Mitchell Pritchettia Moderni perhe -sarjassa vuodesta 2009 lähtien. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja