Moderni perhe -tähti paljasti jättiyllätyksen suorassa lähetyksessä: "Odotamme mieheni kanssa heinäkuista vauvaa"

Moderni perhe -ohjelman tähti Jesse Tyler Ferguson ja hänen puolisonsa Justin Mikita odottavat ensimmäistä lastaan. 

Supersuositun Moderni perhe -ohjelman tähtinäyttelijä Jesse Tyler Ferguson vieraili hiljattain The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa ja paljasti, että hän odottaa aviopuolisonsa Justin Mikitan kanssa perheenlisäystä. Ohjelmassa juontaja James Corden, Ferguson sekä niin ikään vieraana ollut Charlie Hunnam keskustelivat siitä, miltä elämä tuntuu nelikymppisenä. 

Tuolloin 41-vuotias Corden kysäisi 44-vuotiaalta Fergusonilta, oliko neljäkymmentä vuotta täyttäminen näyttelijälle kova pala muutama vuosi aiemmin. 

– Kuten sanoit, tunnen että silloin on vihdoinkin kasvanut aikuiseksi. On alettava ottaa asiat vakavasti, Ferguson pohjusti. 

– Tämä on jotain, mitä en ole kertonut vielä kellekään, ja tämä pysyy meidän kolmen välillä ja näin, mutta odotamme mieheni kanssa heinäkuista vauvaa. Mutta hys, älkää kertoko kellekään, pidetään tämä meidän välisenämme! Ferguson vitsaili yleisölle. 

Näyttelijä ei paljastanut vauvan sukupuolta juontaja Cordenin uteluista huolimatta, vaan kertoi ainoastaan, että pariskunnalle on tulossa ihmisvauva. 

Corden ei pystynyt peittelemään innostustaan yllättävästä uutisesta. 

– Voi luoja, teistä kahdesta tulee mitä parhaimmat vanhemmat, ihan oikeasti, Corden hehkutti. 

Ferguson ja Mikita menivät naimisiin vuonna 2013. Näyttelijä on esittänyt Mitchell Pritchettia Moderni perhe -sarjassa vuodesta 2009 lähtien. 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja