MM-turnaukseen valmistautuva Liverpool sai kunnolla köniin – vastustajan valmentaja äimisteli suuresti "outoa iltaa"

Seurajoukkueiden MM-turnaukseen ykkösjoukkueensa kanssa matkustanut Liverpool koki tylyn selkäsaunan tiistaina Englannin liigacupissa, kun se joutui Aston Villan höykyttämäksi 0-5-lukemin.

Seurajoukkueiden MM-turnauksen takia täysin nuorisopainotteisella joukkueella otteluun lähtenyt Liverpool joutui kovaan kouluun heti ottelun alkuvihellyksestä lähtien. Aston Villa takoi ensimmäisellä puoliajalla pallon neljästi verkkoon ja ottelu alkoi olla sitä myöten taputeltu.

Liverpoolin kokoonpanon keski-ikä oli tiistaina vain 19,4 vuotta. Syy tähän on yksinkertainen, koska Liverpoolin ykkösmiehistö on matkustanut seurajoukkueiden MM-turnaukseen Qatariin päävalmentaja Jürgen Kloppin johdolla.

Tilanne sai Aston Villan päävalmentaja Dean Smithin äimistelemään ihmeissään erikoista tiistai-iltaa.

– Tämä oli vähän outo peli. Ehkä jopa oudoin puolivälierä, jossa olen ollut mukana, Smith toteaa Reutersin mukaan.

Ottelun jälkeen Aston Villan valmentajat Smith ja John Terry osoittivat upeaa urheiluhenkeä, kun he marssivat Liverpoolin pukukoppiin kehumaan nuoria pelaajia. Myös yleisön osoittama tuki lämmitti ottelun Liverpoolin alle 23-vuotiaiden päävalmentaja Neil Critchleytä.

– Tämä oli uskomaton ilta, eikä kukaan halunnut sen loppuvan. Saamamme tuki oli uskomatonta, Critchley hehkuttaa.

– Villa-pelaajien käytös oli ensiluokkaista. Smith ja Terry saapuivat pukukoppiimme sanomaan hyviä asioita. Hetki, jonka tulemme muistamaan loppuelämämme.

Liverpool jatkaa tiivistä otteluohjelmaansa keskiviikkona, kun se kohtaa meksikolaisen Monterreyn seurajoukkueiden MM-turnauksen välierissä.

Ykkösjoukkueensa turvin Qatariin matkustanut Liverpool sai hieman jobinpostia avausottelunsa alla, kun Georginio Wijnaldum ei pysty pelaamaan avausottelussa lihasvamman takia.

Liverpoolin ja Monterreyn välinen ottelu on katsottavissa C More Sport 2 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta kello 19.25 alkaen. Turnauksen ottelut ovat muutenkin katsottavissa C Moren kanavilla ja -suoratoistopalvelussa. Turnaus huipentuu lauantaina pelattavaan finaaliin, jossa keskiviikkoillan ottelun voittaja kohtaa brasilialaisen Flamengon. 

Lue myös:

    Uusimmat