Huomasitko? Hyökkääjätähden rivo tuuletus MM-kisoissa puhuttaa – kiistää itse kaikkein ilmeisimmän selityksen

7:53
Serbia–Sveitsi-ottelun maalit. Dusan Vlahovic elehti rivosti 2–1-maalin jälkeen.

Serbia ja Sveitsi kävivät värikkään ja tulisen taistelun jatkopaikasta jalkapallon MM-kisojen lohkovaiheen päätöskierroksella. Serbia ehti johtaa ottelua 2–1, mutta Sveitsi meni lopulta jatkoon 3–2-voitolla. Serbian johtomaalin viimeistellyt Dusan Vlahovic tuuletti osumaansa erikoisella tavalla.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Vlahovic vei Serbian johtoon vain yhdeksän minuuttia sen jälkeen, kun maan historian paras maalintekijä Aleksandar Mitrovic oli nostanut joukkueen tasoihin. Vlahovicin maali nosti reaaliaikaisessa lohkotilanteessa Serbian jatkopaikan syrjään kiinni, ja hän tuulettikin maalia varsin riehakkaasti.

Vlahovicista otetut valokuvat vahvistavat sen, mitä tv-kuvista jäi osittain arvailujen varaan – tosin niistäkin oli nähtävissä ihan riittävästi.

Vlahovic tuuletti maaliaan paitsi huutamalla myös kourimalla voimakkaasti jalkoväliään. Lopuksi hän nosti etusormensa suunsa eteen ikään kuin vaientaakseen jonkun tai jotkut.

Mutta kenet? Viime päivien perusteella sitä ei ole kovin vaikea arvata.

Sveitsi-ottelun alla Serbiasta levisi nimittäin maailmalle uutisia, joiden mukaan Vlahovicin peliaika Qatarissa olisi jäänyt vähäiseksi, koska hänellä on suhde maajoukkuekaverinsa Predrag Rajkovicin vaimon Ana Rajkovicin kanssa. Rajkovicit ovat olleet naimisissa vuodesta 2018.

Vlahovic otti aiheeseen kantaa jo keskiviikon lehdistötilaisuudessa, jossa hän kiisti suhdeväitteet jyrkästi. Sama kuultiin myös Sveitsi-ottelun jälkeen.

– Ne artikkelit ovat pielessä, todella pielessä. Mikään siitä, mitä minusta on kirjoitettu, ei pidä paikkaansa – ei tietenkään, Vlahovic sanoi Expressenille.

Hän toki myös kiisti tuuletuksensa yhteyden viime päivien kohuun.

– Siihen en halua sanoa mitään. Se on henkilökohtaista. Jos jotkut pitivät sitä provokaationa, he ovat väärässä. Tämä oli jotain, minkä tein itseni vuoksi.

Seurajoukkuetasolla Vlahovic edustaa Juventusta, joka hankki hänet tammikuun siirtoikkunassa Fiorentinasta 70 miljoonalla eurolla. Hän on tehnyt tällä kaudella Juventukselle 10 Serie A -ottelussa kuusi maalia.

Ennen MM-kisoja Vlahovic oli loukkaantumisen vuoksi sivussa Juventuksen viidestä viimeisestä ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja