Mitkä ovat todennäköisyydet? Entinen tennistähti sai kivuliaan osuman silmäänsä Fernando Alonson ulosajosta

Australian F1-osakilpailuviikonloppua paikan päällä Melbournen Albert Parkissa seuraamassa olleen Jelena Dokicin kokemus lauantaina oli epäonninen. 

Tenniksen entisen tähtipelaajan Jelena Dokicin lauantaipäivä sai ikävän käänteen Melbournen Albert Parkilla, kun Alpine-kuljettaja Fernando Alonso eksyi radalta soralle. Auton renkaista sinkoutui hiekkaa yleisöön, ja yksi jyväsistä iskeytyi voimalla Dokicin silmään.

Australialainen Dokic julkaisi Instagramissa päivityksen hoitotoimenpiteistä, joita hän silmäänsä sai.

– Fernando Alonso ajoi ulos radalta ja kivenmurska, jonka voi nähdä lentävän takarenkaista, meni suoraan oikeaan silmääni. Jouduin menemään hoidettavaksi, mutta kaikki on kunnossa, Dokic raportoi.

Dokic kertoi saaneensa tarvittavan hoidon paikan päällä Mercedeksen tiloissa ja olevansa valmis jatkamaan F1-tapahtumien jännittämistä.

Aston Martinin virallinen Instagram-tili lähetti Dokicille pahoittelunsa epäonnisesta sattumuksesta.

Jugoslavialaistaustainen Dokic, 40, oli parhaimmillaan tenniksen maailmanlistalla neljäntenä. Hän lopetti aktiiviuransa kymmenen vuotta sitten kolmekymppisenä.

Dokic on julkaissut uransa jälkeen omaelämäkertakirjan, jossa hän kertoo uraansa varjostaneesta, isänsä harjoittamasta fyysisestä ja henkisestä väkivallasta. Viime vuosina hän on toiminut muun muassa tennisasiantuntijana tv-lähetyksissä ja kampanjoinut lähisuhdeväkivaltaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat