Miten suhtautuisit siihen, jos miehesi haluaisi katsella sinun harrastavan seksiä vieraan miehen kanssa? Naiset vastaavat

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Haluaisin suhteessani enemmän ja erilaista seksiä. Miten ottaisin asian esiin? Kysymykseen vastaa seksuaaliterapeutti.

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miten suhtautuisit siihen, että mies haluaa katsella sinun harrastavan seksiä vieraan miehen kanssa? Voisitko ottaa sänkyyn kolmannen pyörän, tai antaa vieraan miehen katsoa, kun harrastat rakkaasi kanssa seksiä? Jos siis oletetaan, että olet pitkässä vakisuhteessa, jonka pitäisi jatkua myös tämän kokemuksen jälkeen", kysyy nimimerkitön.

Näin naiset vastasivat

"En ole koskaan kuullut kenenkään miehen haluavan sänkyyn kolmanneksi pyöräksi toista miestä (naisen kyllä). Mutta ei tuo minua haittaisi, on ehkä juuri yksi fantasioistani."
– 24, parisuhteessa

"Itse en suostuisi, seksi on kuitenkin omasta mielestäni 'kahden kauppa'. Eikä kuitenkaan mielestäni voisi olettaa, että suhde jatkuisi normaalina tapahtuman jälkeen. Voin olla myös täysin väärässä, suosittelen harkitsemaan silti vakaasti."
– 28, avoliitossa

"Ensiksi varmasti tahtoisin varmistaa että kyseinen akti olisi kaikille osapuolille ok, ilman että kukaan tulisi myöhemminkään mustasukkaiseksi tai asia jäisi kaivertamaan. Jos ei, kyllä itse olisin valmis yrittämään. Kommunikaatio on kaiken a ja o."
– 22, parisuhteessa

"Jos oma kumppani vain olisi tuollaista minulta kysynyt, niin olisin valmis ainakin harkitsemaan. Olen joskus miettinyt, että olisi mukava ottaa mukaan kolmanneksi pyöräksi joku naispuolinenkin (toki sellainen, jonka minä olisin saanut valita). Mutta tuo katsominen, kun harrastamme seksiä, tuntuu vähän huonommalta. En muutenkaan pidä siitä, kun mieheni katsoo minua. Se jotenkin hävettää."
– 25, parisuhteessa 

"En pitäisi mahdottomana, jos ensin käydään pitkät keskustelut siitä, mitä kenellekin saa tehdä, kuka saa koskea ja ketä, saako suudella, liittyykö mies mukaan myöhemmin ja niin edelleen. Lisäksi en ottaisi ihan lähintä kaveria niin sanotuksi kolmanneksi pyöräksi, etteivät suhteet vaarannu."
– 34, avoliitossa

Alla näet seuraavan kysymyksen –nainen, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

Kysymys:

"Meidän seksimme on useimmiten sitä, että mies sormettaa minua ja minä tyydytän kädellä häntä. Sitten, kun kiihotus on kova, hän työntää sisääni ja laukeaa. Olen hänelle ehdottanut muitakin tapoja, mutta hän vain 'unohtaa' ne. Mies ilmeisesti tykkää vain sormettaa. Mutta miten teillä muilla?

Sisältääkö seksielämäsi pelkästään tai enimmäkseen esimerkiksi yhdyntää? Onko monipuolista, jossa välillä hyväilette ja annatte suuseksiä? Mitä ajattelet minun seksielämästäni?" kysyy nimimerkki sitäsamaa.

Vastaa tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat