Miten saisin mieheni puhumaan tuhmia seksin aikana? Miehet vastaavat

3:17
Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin?

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Tuntuu, että kumppanini ei oikein 'uskalla' puhua tuhmia. Haluaisin että hän puhuisi, ja olen pyytänyt sitä, mutta siltikään tekstiä ei tule paljon. Tykkäättekö te ylipäätään puhua tuhmia, vai miksei hän suostu?

Mitä ajattelisit, jos naisesi pyytäisi tätä? Entä mitä sanot naiselle seksin aikana?" kysyy nimimerkki mietteliäs.

Näin raati vastasi

"Tuhmien puhuminen on todellinen turn on! Tapahtuu se sitten kasvotusten tai viestien välityksellä. Se tuo piristystä esimerkiksi työpäivään, jos sattuu saamaan tuhman viestin."
– 25, parisuhteessa

"Kun nainen pyytää puhumaan tuhmia, on se hieman vaivaannuttava tilanne ja on vaikea saada yhtäkkiä sanottua mitään. Mutta esimerkiksi kovassa kiimassa tulee joskus spontaanisti puhuttua jotain tuhmaa. Erään kumppanin kanssa oli vakiolauseita, joita hän pyysi sanomaan lisäämään kiimaansa ja se oli toimivaa, vaikka tuntuikin kaavamaiselta."
– 33, seksisuhteessa

"Minulle se olisi luonnollista, mutta sen pitää tulla 'pakottamatta'. Toinen voi olla mukana jutussa, mutta artikulaatio ei pelaa. Siinä voisi toinen puoli hieman avittaa."
– 47, onnellisesti avoliitossa

"Tuhmien puhuminen on paikallaan siihen sopivissa tilanteissa. MUTTA vain ja ainoastaan, jos se tapahtuu täydellisen luontevasti ja sujuvasti. Kyseisen kaltaisessa tilanteessa nimittäin tuhmien puhumisella on suuri vaara muuttua seksivitsihuumoriksi. Tällaiselle toiminnalle on hetkensä ja silloin se on toki aivan kivaa, kyllä.

Eivätkä nämä asiat ole maailman vakavimpia. On ihan ok nauraakin, jos tuhmien puhuminen lipsahtaa vaikkapa kömpelön puolelle. Jos naiseni pyytäisi minua puhumaan tuhmia, voisin toki kokeilla. Seksin aikana tulee varsin harvoin sanottua mitään, ja jos joskus tulisikin, en niiden sanomisten sisältöä tietenkään tässä kertoisi. "
– 38, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja