Miten reagoisit mieheen, joka on 43-vuotias ja neitsyt? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Onko seksissä tärkeää määrä vai laatu?

"Miten vaikuttaa, jos mies on 43-vuotias eikä ole ollut naisen kanssa, harrastanut seksiä – eli on vielä neitsyt? Mitä ajattelisit?" kysyy nimimerkki Merikallio

Näin naisraati vastasi

"Ihmettelisin kyllä. Haluaisin kuulla lisää, että miksi näin on käynyt. Toivottavasti juttelemalla ymmärtäisin asian paremmin ja maailmankuvani avartuisi. Ei kaikkien tarvitse olla harrastanut seksiä 43-vuotiaana, mutta jokin syy siinä varmasti on."
– 48, parisuhteessa

"Eipä tuo niin ihmeellistä ole. Varmasti esimerkiksi moni kolmekymppinenkin on neitsyt, muttei vain kerro sitä, koska se tuntuu nololta. Jos tyyppi on muuten niin sanotusti tavallinen (eli syy neitsyyteen ei vaikka ole HC-sadomasokismitoive), niin tuskinpa olisin kovin järkyttynyt."
– 33, avoliitossa

"Kyllä se laskisi huomattavasti omaa mielenkiintoani miestä kohtaan. Jos miehellä on poikuus tallella, en uskoisi hänen osaavan tehdä sängyssä mitään. Arvostan omaa nautintoani sängyssä siinä määrin, etten alkaisi kenenkään opettajaksi."
– 33, sinkku

"Hienoa, siinä pakkaus, kenelle opettaa seksin saloja. Haastetta, mutta varmasti vaivan palkka. Tietty miehen tulee olla sellainen, joka sytyttää seksihalut naisessa."
– 59, seurustelee

"Kuulostaahan se hieman erikoiselta, lähinnä tulee mieleen, onko miehellä huono itsetunto tai estoja, ettei ole seksitilanteisiin joutunut. Toisaalta, seksi ei ole kaikille elämässä tärkeää, joten ehkä sekin voi olla syy."
– 26, parisuhteessa

"Ihmettelisin ehkä hiukan, mutta en pitäisi pahana asiana."
– 39, sinkku

"Itse en ajattelisi mitään, on ihan ookoo olla kokematon. Sitten vain otetaan rauhassa ja ohjataan vähän, jos tarve, katsotaan miten menee ja nautitaan elämästä!"
19, parisuhteessa

"Olisin kiinnostunut, mikä on tilanteeseen johtanut. Kyllä herkästi ajattelen, että mies on tuolloin aika ujo tai hänellä on muita sosiaalisen kanssakäymisen haasteita. Ajattelisin myös, että olisi tärkeää saada asia 'pois päiväjärjestyksestä', jos mies itse haluaa, koska kyllä se kokea kannattaa. Seksi ja läheisyys on suuri voimavara elämässä."
– 40, parisuhteessa

"Ensin tulee mieleen, että onko miehellä ollut minkäänlaisia naissuhteita. Onhan tuo aika harvinaista, mutta ei kai seksin aloittamisella mitään yläikärajaa ole."
– 50, eronnut

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja