Miten pitkään kestät sängyssä ennen laukeamista? Miehet vastaavat

Miksi mies on naisen alapäätä kohtaan niin kovakourainen? Miehet vastaavat 1:03
Miksi mies on naisen alapäätä kohtaan niin kovakourainen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä sinulla on ns. normaali yhdynnän kesto ennen ejakulointia? Toki haitari on varmasti 3 sekunnista 3 tuntiin, mutta mikä on keskiarvosi?

Olen parisuhteessa, jossa mies tulee minuutissa, joskus allekin. On aika raskasta ja vaikeaa puhua asiasta, koska se on hänelle niin arka. Mitä on oikeus vaatia? Kerro, miten pitkään sinä kestät?" kysyy nimimerkki Nuori ja ennen himokas.

Näin raati vastasi

"25 minuuttia."
– 46, parisuhteessa

"4560 minuuttia. Aika sisältää suuseksiä, rapsuttelua, hyväilyä ja yhdyntää."
– 48, naimisissa

"Peruskesto yleensä 15 minuutin ja 45 minuutin välillä."
– 34, sinkku

"Olen kestävä ja osaan säädellä, koska tulen. Vaikeinta on tulla pikaisesti muutamassa minuutissa. Ei siinä kerkeä edes pääsemään makuun, jos tulee parissa minuutissa. Sanoisin, että noin 1530 minuuttia on normaali. Kahden kesken rauhassa ja kiireettömästi kestää joskus 12 tuntia. Sitä pitempään ei yhdellä kerralla jaksa."
– 48, avoliitossa

"Tarpeen mukaan parista minuutista ylöspäin. Vakituinen seksikumppanini haluaa yleensä seksin aikana 23 orgasmia, joten ihan ekalla kerralla, kun tuntee tulevansa, ei voi laukaista. Kyse on mielen ja kehon hallinnasta. Nopeat laukeamiset jäivät sinne seksin harrastamisen alkuaikoihin, kun omat tarpeet olivat kumppanin tarpeita tärkeämpiä.

Keskimääräinen 4560 minuutin seksikerta etenee siten, että haluista riippuen ensimmäisen viiden minuutin aikana saattaa tulla jo 'pakkolaukeamisen' tunne, joten tahtia täytyy rauhoittaa. Tämä toistuu sykleittäin 13 kertaa. Kun onnistuu pidättelemään, seuraa tasaisempi vaihe, jolloin pystyy painamaan pitkään täysillä. Kun kumppani on saanut tarpeekseen, pystyn laukeamaan yleensä silloin, kun haluan. Joskus, jos on pidättänyt pitkään ja monta kertaa, saattaa laukeaminen olla hankalaakin."
– 32, fwb-suhteessa

"No, kyllähän sitä minuutissakin voi tulla, mutta se on nyt omasta mielestä ihan liian nopeaa. Varmasti kaikkien mittareilla. En ole kellottanut, mutta taitaa puoli tuntia olla aika vakioaika meillä. Siinä saa kyllä aika väkevästi miettiä kauppalistoja ja muuta, nottei laukea, mutta maksaa kyllä orgasmin voimakkuudessa lopulta."
– 40, parisuhteessa

"Ajan laskeminen kannattaa unohtaa. Aiheuttaa vain paineita. Liian nopea on tietenkin helposti tylsä juttu. Erityisesti, jos sessio ei sisällä muuta kuin minuutin sisään-ulos-tapahtuman. Jos pituudesta pitää jotain sanoa, niin sekin riippuu tilanteesta.

Tärkeintä on, että saavuttaa 'saaneen' olon kumpikin. Ihan lyhyessä ajassa se ei usein onnistu, mutta pitkä esileikki kiihottuneena saattaa olla 'saamisen' tunteen kannalta yhtä tärkeää kuin yhdyntä. Keskustelu on avain onneen."
– 43, parisuhteessa

"Minut on ympärileikattu lääkinnällisistä syistä, tämän jälkeen 'mieskuntoni' on aika pitkälti mennyt siihen tahtiin, miten itse haluan. Yleensä en kuitenkaan saa itse tyydytystä, ellei toinenkin osapuoli saa, keskiarvollisesti sessiot ovat kestäneet nyt toistakymmentä vuotta 2030 minuuttia. Parhaimmillaan nuorempana meni tuntikin, tilanteesta riippuen."
– 34, avoliitossa

"Kyllä se melkein on niin, että kesto on se, minkä itse haluan. Varmaan noin 10 minuuttia voisi olla keskimääräinen, mutta joskus tuntuu kiivaan esileikin jälkeen, että voisi tulla heti, mutta ei halua, kun tuntuu niin hyvälle. Yleensä hommaa voi pitkittää (melkein) niin kauan kun haluaa, varsinkin, jos itse päättää tahdin. Varsinkin, jos puolisokin haluaa saada yhdynnässä tai koskettelee itseään samalla, venytän omaa nautintoa. Koskaan en ole saanut sekunneissa."
– 38, avoliitossa

Alla näet seuraavan kysymyksen –mies, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

Kysymys:

"Jos ihastut parisuhteessa ollessasi vaikka työkaveriisi, tiedostatko, että ihastuminen on normaalia ja menee ohi ajan kanssa? Vai lähdetkö tietoisesti ruokkimaan ihastusta esimerkiksi hakeutumalla ihastuksen kohteen seuraan, flirttailemalla tai viestittelyllä? Eli menetkö tietoisesti kohti pettämistä?" kysyy nimimerkki Tietoisesti kohti pettämistä?.

Vastaa tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat