Miten pesuväliä saa pidennettyä? Näin saat hiukset pysymään puhtaina pidempään

Kuinka pestä hiukset harvemmin? Jos hiuksesi rasvoittuvat nopeasti, kokeile näitä vinkkejä!

Hiuksia ei todellakaan pitäisi pestä joka päivä – mutta miten pesukierteestä voisi päästä eroon? Providr.com listasi neuvot, joilla hiusten pesuväliä voi pidentää helposti.

Mitä tuotteita hiuksiin kannattaa käyttää?

Tarkista, millaisia tuoteita käytät, ja että ne sopivat juuri sinun hiuksillesi. Liiallinen tuotteiden käyttö voi rasvoittaa hiukset nopeammin.

Miten usein hiukset pitää harjata?

Jos hiuksesi rasvoittuvat nopeasti, kokeile jättää ne harjaamatta pidemmiksi ajoiksi kerrallaan. Jos hiukset on pakko siistiä, käytä kampaa. Älä harjaa päänahkaasi, vaan pelkästään latvoja.

Kannattaako hiuksia kosketella?

Jos hiuksia koskettelee jatkuvasti, niihin jää samalla öljyä kämmenistä. Koskettelu voi myös stimuloida päänahkaa. Päänahkaa voi kuitenkin kuoria tähän erityisesti valmistetuilla tuotteilla!

Miten kuumalla föönaat?

Alenna muotoilurautojen ja muiden välineiden lämpötiloja. Liian rankka käsittely voi villitä hiukset rasvoittumaan nopeammin.

Kuinka usein peset tyynyliinasi?

Jos rasvoittuminen on ongelma, vaihda tyynyliinasi useammin. Liinaan jää joka yö epäpuhtauksia ja öljyä kasvoistasi.

Käytätkö hattua?

Kesällä ja talvella hattu suojaa päänahkaa liian kylmältä ja kuumalta lämpötilalta. Pipo päässä hikoileminen ei kuitenkaan luonnollisesti pidä hiuksia pidemmän päälle puhtaina.

Ponnari pelastaa hiuspäivän!

Jos hiukset eivät enää ole puhtaimmillaan, vedä ne sottaiselle, boheemille poninhännälle. Hiusten pitäminen ylhäällä myös pitää ne puhtaana pidempään: hius rasvoittuu, jos se koskee tauotta esimerkiksi otsan öljyiseen ihoon. Vedä siis hiukset taakse, kun olet kotona!

Lähde: Providr.com

***

1:08

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja