Mainos

Miten nukut kumppanisi vieressä? Asento paljastaa kaiken suhteestanne

Unified Soul Theory -sivusto listasi asiat, joita nukkuma-asennosta voi päätellä. Totta vai tarua? Lue ja katso, tunnistatko itsesi ja kumppanisi. Älä kuitenkaan ota listaa liian vakavasti, sillä jokainen pariskunta on yksilö!

Jalat koskevat

Jos pari nukkuu muuten erillään, mutta heidän jalkateränsä koskettavat, suhde on turvallisella pohjalla. Kumpikin saa nukkua mukavasti omassa tilassaan, mutta fyysinen yhteys säilyy leikkisällä ja intiimillä tavalla. Asento viittaa kauan yhdessä olleeseen pariin.

Meritähti ja pökkelö

uniasento3

Toinen makaa X-asennossa patjalla samalla, kun toinen nököttää ahtaasti patjan nurkassa. Kuulostaako tutulta?

Pökkelönä pienessä tilassa makaava kumppani on todennäköisesti alistuva luonne. Meritähti-asennossa vapaana makaava henkilö taas on vapaa, seikkailullinen, itsevarma – ja pikkuisen itsekäs.

Kirjatuki-asento

uniasento5

Pari nukkuu selin toisiinsa, symmetrisesti kuin kirjatuet. Vaikka asento vaikuttaa etääntyneen kaksikon asennolta, sen ei kannata antaa hämätä: asento viestii syvästä yhteydestä ja luottamuksesta suhteeseen. Pari kunnioittaa toistensa tarpeita.

Pussaavat teinit

Nukutteko toisianne halaten, kasvot vastakkain? Onneksi olkoon: tämä harvinainen asento kertoo voimakkaasta seksuaalisesta ja emotionaalisesta yhteydestä. Asentoa harrastava pari on luultavasti vastarakastunut.

Takaa-ajo

Takaa-ajoasennossa toinen kumppaneista änkeää toista kohti, kunnes saa tämän kiinni. Pariskunnan toinen osapuoli on ahdistettu nurkkaan, eikä hän voi paeta toisen halausta.

Jos toinen kumppani haluaa kosketusta, mutta toinen tahtoisi mieluummin pakoon, osapuolten kannattaa keskustella avoimesti tarpeistaan läheisyyden suhteen.

Pylly vasten pyllyä

Pari nukkuu selin toisiinsa, mutta heidän takamuksensa koskettavat. Toisin kuin voisi luulla, halu kääntyä pois kumppanista ei kerro tyytymättömyydestä. Pari haluaa pysyä fyysisessä yhteydessä, vaikka nukkuisi omassa tilassaan.

Kainalossa

Yksi nukkuu selällään, toinen nukkuu tämän kainalossa. Selällään nukkuva osapuoli on tyytyväinen elämäänsä ja kokee olevansa turvassa. Hän pitää kumppaniaan aarteenaan ja suojelee tätä kaikelta.

Kainalossa nukkuva osapuoli luottaa kumppaniinsa täysin ja tuntee suurta läheisyyttä tämän kanssa. Näin nukkuva pariskunta on tyytyväinen suhteessaan ja kokee syvää yhteenkuuluvuutta.

Lusikka

Lusikassa nukkuminen on asennoista yleisin. Asennossa ”iso lusikka” ottaa ”pikkulusikan” kainaloonsa selän puolelta. Älä sekoita tätä takaa-ajoasentoon: lusikan kumpikin osapuoli haluaa olla lusikassa, eikä kukaan pakene ketään.

Lusikka-asento kertoo mukavuudesta, luottamuksesta ja hyvästä yhteydestä parin välillä. "Iso lusikka" on suhteen suojelija ja luonteeltaan dominoiva, pikkulusikan osaan joutunut on hyvin kosketuksissa sekä omiin että muiden tunteiisin.

Eikö uni tule? Olisiko tästä apua?


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.