Mainos

Miten estää miestä joutumasta kauniin naisen vietäväksi? Tiedemiehet selvittivät

Japanilaiset tiedemiehet ovat selvittäneet agenttielokuvien ongelman.

Japanilaiset tiedemiehet ovat selvittäneet agenttielokuvista tutun ongelman: tarinan kaunein nainen on aina se, joka pettää sankarin tai lopulta uhkaa hänen henkeään. Tutkijoiden ryhmä on nyt havainnut, miten kauneuden pauloihin joutumisen voi estää.

Selvityksessä 98 japanilaismiestä otti joko lumelääkettä tai tiettyä antibioottia. Neljän päivän kuurin jälkeen he pelasivat luottamuspeliä: miehillä oli pelissä 1300 jeniä, joista heidän tuli antaa osa naiselle.

Mitä enemmän rahaa mies antoi, sitä enemmän hän saattaisi tienata, mutta nainen voisi pettää hänet koska vain ja varastaa rahat.

Tutkimuksessa käytettiin kahdeksan naisen kuvaa, jotka miehet näkivät. Luonnollisesti mitään tienausmahdollisuutta ei ollut: peli oli suunniteltu niin, että nainen pettäisi miehen. Kokeen jälkeen miehet arvioivat naisten viehättävyyttä ja luotettavuutta.

Selvityksessä havaittiin, että lumelääkettä ottaneet miehet antoivat huomattavasti enemmän rahaa viehättävinä pitämilleen naisille. Naisen viehättävyys ei vaikuttanut antibioottia nauttineisiin miehiin. Antibiootti saattaakin siis estää kauneuden pauloihin joutumisen.


Lue myös:


AVA/Maria Aarnio

Kuva: Colourbox

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja