Mitä vaaditaan mallimaailman huipulle, Laila Snellman?

Mallimaailman huipulle pääsemiseen ei riitä pelkkä kaunis ulkonäkö. Paparazzi-mallitoimiston johtaja Laila Snellman kertoo MTV Lifestylelle, mitä kaikkea se todella vaatii.

MTV Lifestyle tapasi Laila Snellmanin ja koska tällä hetkellä on käynnissä muotiviikot, niin olihan meidän saatava tietää, mitä mallimaailman huipulle pääsemiseksi vaaditaan.

– No ehdottomasti ensinnäkin se pituus, sille ei voi mitään. Se on ehdoton juttu ja se että on luonnostaa todella siro, Snellman kertoo.

Tämän lisäksi mallitoimiston johtaja kertoo, että kaikilla huipulle tähtäävillä on oltava mielenkiintoiset ja symmetriset kasvot. Snellman kuitenkin muistuttaa, että kasvoissa voi olla vaikka mitä, sillä mallit eivät ole lainkaan kuin yhdestä muotista valettuja. Ulkonäön lisäksi huippumallilta vaaditaan muun muassa halua ottaa riskejä.

– Luonne on todella tärkeä. Hänen täytyy olla uskalias ja reipas. Hänen täytyy myös haluta matkustaa, Snellman summaa.

Mallitoimiston johtaja myös muistuttaa, että mallimaailman huipulle tähtäävien täytyy nähdä paljon vaivaa uransa eteen.

– Jos on sellainen, että kaikki pitäisi tulla tarjottimella eteen tai hän pettyy heti, niin silloin on ihan väärä luonne.

AVA-kanavalla vietetään parhaillaan muotiviikkoja! Katso mitä kaikkea tämän viikon aikana on luvassa.

Haluatko ensimmäisten joukossa tietää uusista trendeistä? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja