Mitä tykitystä! Harry Kane takoi uuden Mestarien liigan ennätyksen – Robert Lewandowski nousi Lionel Messin kerhoon

Tottenhamin Harry Kane teki uuden jalkapallon Mestarien liigan ennätyksen. Hän on nyt viimeistellyt nopeimmin 20 maalia kilpailun historiassa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Kane tarvitsi 20 maalin kasaan saamiseen vain 24 Mestarien liiga -ottelua. Hän osui tuoreeltaan kahdesti, kun Tottenham nousi tiistaina kahden maalin tappioasemasta 4–2-voittoon Olympiakosia vastaan.

Bayern Müchenin Robert Lewandowski puolestaan tykitti huimat neljä maalia 6–0-vierasvoitossa Crvena zvezdaa vastaan. Lewandowski iski maalinsa perätysten ja kaikki toisella jaksolla. Puolalaistykki vei joukkueensa ensin rangaistuspotkusta 2–0-johtoon ja jatkoi sen jälkeen maalaamista 5–0-osumaan asti.

Lewandowski on Mestarien liigan historian toinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään vähintään neljä maalia kahdessa eri ottelussa. Aiemmin samaan temppuun oli yltänyt ainoastaan Lionel Messi.


Lewandowski johtaa Mestarien liigan tämän kauden maalipörssiä 10 osumallaan. RB Salzburgin Erling Haaling on seitsemällä kaapillaan toisena ennen kuusi rysää iskenyttä Tottenhamin Kanea.

Lue myös:

    Uusimmat