Mainos

Veikeästi hymyilevä vänkyräturpainen Picasso-pentu herätti satojen adoptiohalut

Kuonostaan epämuodostuneena syntyneelle koiranpennulle etsitään rakastavaa perhettä Yhdysvalloissa, kertoo The Huffington Post.

Nyt kymmenen kuukauden ikäisen Picasso-koiran kuono on epämuodostunut, minkä vuoksi näyttää siltä kuin sen kuono ja leuka osoittaisivat erisuuntiin.

Epämuodostumastaan huolimatta sympaattinen Picasso on muuten terve, iloinen ja utelias koira. Veikeästi hymyilevä koira ei anna erilaisuutensa häiritä elämäänsä.

Sekarotuisen pitbullterrierin pentu sisaruksineen syntyi viime vuonna Kaliforniassa, mutta sen omistaja ei onnistunut myymään Picassoa eikä tämän veljeä Pabloa, ja koirat joutuivat kodittomille eläimille tarkoitettuun eläinsuojaan.

Koiraveljesten pelastus oli oregonilainen eläinpelastusyhdistys, joka otti lopettamisuhan alla olleet koirat suojiinsa.

Viimeiset pari viikkoa Picasso ja Pablo ovat viettäneet rauhaisaa, mutta julkisuuden täyteistä elämää Oregonissa. Leveästi hymyilevän Picasson epätavallinen kuono nimittäin kiinnostaa ja kerää tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa.

Tulevaisuudessa Picasson epämuodostuma halutaan kuitenkin korjata. Elämäniloiselle koiralle on tarkoitus tehdä hammaskirurginen operaatio, jossa koiran suusta poistetaan hampaita.

Operaation jälkeen Picassolle tuskin tarvitsee etsiä kotia kauaa, sillä jo nyt kymmenet perheet ovat kyselleet koiran adoptoimisen mahdollisuutta. Picasson hymy leventyneekin siis tulevaisuudessa entisestään.

Yksi ehto Picasson adoptoimiselle kuitenkin on: Picasso ja Pablo halutaan sijoittaa samaan kotiin, sillä koiraveljekset ovat tiivis parivaljakko ja toinen tarvitsee toista selviytyäkseen. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.