Mitä nainen oikeasti haluaa sängyssä? Suomalaiset paljastavat

Naisten seksuaalisia mieltymyksiä on niin moneen lähtöön kuin löytyy naisiakin. AVA paljastaa viiden suomalaisnaisen syvimmät salaisuudet ja toiveet seksin saralta. Mies, tämän jutun sinä haluat lukea!

1. Tunneäly käyttöön

Tunneälyä vällyjen välissä. Jos nainen on esimerkiksi juuri kertonut tuntevansa olonsa ryhävalaaksi tai olevansa pettynyt siihen, ettei salilla käyminen näytä tuottavan tulosta, kannattaa miehen käyttää tunneälyä. Tuolloin ei ehkäpä kannata kokeilla ronskeimpia asentoja tai esimerkiksi seksiä takaapäin. Takaapäin-asennossa ei ole mitään vikaa, mutta varsin eläimellisenä asentona naiselle saattaa herkästi tulla mieleen, ettei mies halua nähdä naisen kasvoja, vaan hän kuvittelee jyystävänsä jotakuta muuta. Kun nainen on surullinen tai epävarma, kannattaa seksin olla tuolloin lempeää ja rakastavaa, ei kuitenkaan tylsää.

Nainen, 26

2. Älä peittele haluasi

Mies saa olla seksin suhteen päällekäyvä. Olen aikuinen nainen, joten osaan kyllä kieltäytyä, jos juuri tämä tapaus ei minua kiinnosta. En halua joutua tekemään aloitetta seksiin – vaikka teenkin sen tarpeen vaatiessa – vaan toivon sen lähtevän miehestä. Haluan tuntea olevani haluttu, eikä mitään osoita sitä paremmin kuin mies, joka näyttää avoimesti himonsa.

Nainen, 30

3. Hellää suukottelua

Haluan niskan suukottelua, mielellään hitaasti ja pitkään, ihan varovasti.

Nainen, 41

4. Kauniita ja tuhmia sanoja seksin aikana

Kauniita sanoja – jotka ovat totta. Kehut eivät ainoastaan tee hyvää mieltä tai kiherrä naisen itsetuntoa, vaan antavat itsevarmuutta – myös vällyjen välissä. Kauniit (ja joskus tuhmatkin) sanat itse seksin aikana ovat myös suotavia, jos ne tuntuvat luontevilta ja kuulostavat aidoilta. Älä kuitenkaan puhu puuta heinää, sillä Angelina Jolieksi tai Nicki Minajiksi kehuminen tuskin pitää paikkansa. Siitä tulee vain paha mieli. Nainen ei halua tulla verratuksi keneenkään: ei naapurin Liisaan tai Hollywoodin seksisymboleihin.

Nostata naisen itsetuntoa, älä lyttää sitä. Itsevarma, itsensä kanssa sinut oleva nainen viihtyy luotettavan kumppanin kanssa sängyssä vaikka koko päivän. Tai viikon. Tai...

Nainen, 26

5. Aloitekykyä ja yllätyksiä

En ainakaan sitä normaalia "valot pois, mennään peiton alle" -seksiä. Haluan jotain villiä, uutta, erilaista! Kokeilla kaikkea mahdollista – ja mieheltä aloitekykyä ja tukea tähän. Minulle mikään (ehkä) ei ole liikaa. Ja jos on, niin puhumalla niistäkin selvitään.

Nainen, 32

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja