Mainos

Mitä kovempi treeni, sitä parempaa seksiä?

Kuntosalilla huhkiminen ei vaikuta ainoastaan terveyteesi, vaan myös makuuhuoneeseesi. 

Olet saattanut lukea jo kyllästymiseen asti artikkeleita siitä, kuinka eri tavoin liikunta parantaa niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiasi. Harva kuitenkaan tietää, että liikunnalla on positiivisia vaikutuksia myös seksielämäsi kannalta.

Tutkimusten mukaan liikunta voi muun muassa lisätä seksihaluja ja voimistaa orgasmeja. 

Seksihalut kasvavat

Ennen kuin voit ajaa autoa, sinun täytyy käynnistää moottori. Samaan tapaan sinun tulee myös haluta seksiä, ennen kuin voit harrastaa sitä. Tämä onnistuu hyvin liikunnan avulla, sillä treenaaminen saa elimistömme erittämään seksihaluja lisäävää testosteronia, mutta myös joukon muita onnellisuutta lisääviä hormoneja. Parempi mieli, parempaa seksiä?

Tuntoherkkyys lisääntyy

Liikunta saa veren virtaamaan kirjaimellisesti kaikkialla. Koska veren virtaus on asia, joka luo penikseen erektion, ei ole mikään yllätys, että liikunta on erittäin hyvä asia etenkin miesten seksuaalista suorituskykyä ajatellen. Liikunnasta ei suinkaan ole hyötyä ainoastaan miehille, sillä veren virtaaminen intiimialueilla lisää myös naisten tuntoherkkyyttä. Tämä voi sekä helpottaa orgasmin saamista että voimistaa sitä. 

Uusia kokemuksia 

Tutkimukset osoittavat, että naisten tyytyväisyys makuuhuoneessa liittyy paljon siihen, mitä naiset ajattelevat itsestään. Negatiiviset ajatukset voivat johtaa hyvin helposti seksihalujen hiipumiseen. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että mitä enemmän naiset treenaavat, sitä enemmän he arvostavat itseään seksuaalisessa mielessä. Treenaaminen voi siis auttaa naisia parantamaan itsetuntoaan, mikä puolestaan voi johtaa villeihinkin seksikokeiluihin.

Aktivoi rakkauslihaksia

Kuntosaleilta ja pilates-tunneilta tuttu keskivartalon hallinta on avain voimakkaampaan orgasmiin. Keskivartaloa aktivoivat liikkeet vahvistavat naisilla lisäksi lantionpohjan lihaksia, jotka tunnetaan myös rakkauslihaksina. Vahvat lantionpohjan lihakset lisäävät sekä naisen että miehen nautintoa. Jos vielä mietit syitä siihen, miksi sinun kannattaisi ryhtyä lankuttamaan, tässä siihen hyvä syy.

Lähde: CBA 

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.