Mitä kaveriporukassa puhutaan todellisuudessa naisista? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen liikkunut miesporukoissa ja tiedän, miten miehet puhuvat naisista miesten kesken. Porukoissa on myös miehiä, jotka ovat hiljaa silloin, kun puhutaan naisista.

Kumpaan ryhmään sinä kuulut ja miksi? Millaisia aiheita suhteista tai naisestasi et jaa kavereillesi?" kysyy nimimerkki Katariina88.

Näin miehet vastasivat

"Minulla ei ole ystäviä, kavereita eikä tyttöystävää, mutta jos minulla olisi näitä edellä mainittuja, niin en näe syytä, miksi puhuisisin tyttöystävästäni ystävilleni/kavereilleni. Yleisesti naisista voisin puhua, mutta vain ystäville. Seksistä en voisi puhua kenellekkään, mutta esim. olenko peppu- vai tissimies -kysymykseen voisin vastata vain ystäville. Suhteista en voisi puhua, koska ne ovat henkilökohtaisempia."
– 24, sinkku

"Pidän naisista paljon, harrastan irtosuhteita ja niin edelleen, mutta poikaporukassa olen hiljaa. Porukoissa puheet naisista ovat yleensä lapsellisia ja esineellistäviä, enkä tykkää puhua naisista siihen sävyyn. Minulle seksikäs nainen on kaunis nainen, eikä 'pano' tai 'minkki'. En myöskään tykkää puhua omista naisasioista."
– 32, sinkku

"Minä olen se hiljasen puolen vässykkä. Ei ole pahemmin tarinoita kerrottavaksi."
– 34, ikuinen sinkku

"Sävy, jolla miesporukassa naisista puhutaan, on melko esineellistävä. En pidä niin sanotusta rasvaisesta puheesta. Toiseksi oma kokemukseni rajoittuu nykyiseen vaimooni ja exään. Menisi liian henkilökohtaiseksi hyvin herkästi. Nuorempana olin hiljaa siitä syystä, että jaettavaa kokemusta ei edes ollut."
– 40, avioliitossa

"En tapaa puhua mitään niin sanotusti tärkeää kavereilleni, varsinkaan parisuhteessa ollessani kumppanistani. Korkeitaan tällaisia, että 'mamma ei taas kyllä tästäkään riemastu' ja niin edelleen. Sama sinkkuna ollessani, yhden yön tuttavuuksista en paljoa puhele, osa kavereista kyllä puhuu mielestäni liikaa!"
– 40, sinkku  

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat