Mainos

Miksi naiset juoruavat miehensä seksisuorituksista tuttujen ja tuntemattomien kanssa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miehet (kakarat) kehuskelevat, että oli 'hyvä pano' ja niin edelleen. Sitten, kun he kohtaavat 'sen oikean', niin loppuu kaikki tällainen puhuminen siitä paremmasta puoliskosta.

Kysymys on, että miksi naiset silti jatkavat tätä tilanteen/kumppanin tekemisten jakamista kavereiden kanssa? Ja välillä ei edes tarvitse olla kaveri? Tämä jälkimmäinen on joskus tullut takaisin iholle", kyselee nimimerkki Kantakaupunki.

Näin naisraati vastasi

"Kaverille kertominen on naisille jotenkin vakio. Bestikselle kerrotaan kaikki asiat lääkärikäynneistä kumppaneihin. Itse en tätä harrasta, koska mielestäni petipuuhat eivät kuulu muille, mutta olen kyllä useat seksitarinat kavereiltani kuullut. Enkä ole kertonut niitä muille, joten salaisuutesi on turvassa. Nainen ei luultavasti ajattele kertomisessa olevan mitään pahaa, koska hän kertoo muutenkin ystävälleen kaiken. Jos juttelu on ilkeämielistä tai jutut kerrotaan täysin tuntemattomalle, toiminta on kyllä megatökeröä."
– 31, parisuhteessa

"Loppuuko se miehillä oikeasti? Naiset tarvitsevat vertaistukea, koska miehissä on kestämistä."
– 29, parisuhteessa

”Olen jyrkästi eri mieltä. Mielestäni naisten juoruilu kumppanin seksitaidoista loppuu samaa tahtia suhteen syvenemisen kanssa. Ei kukaan pariutuneista ystävistäni puhu seksielämästään.”
– 32, sinkku

"Parisuhde ja kumppani on ainakin omassa kaveripiirissäni yksi keskustelun aihe siinä missä ihan mikä tahansa muukin aihe. Puhun aiheesta ainakin itse yleensä silloin, kun kaipaan neuvoa tai vertaistukea. Joitakin asioita on vain pakko päästä purkamaan hyvien tyttökavereiden kanssa, itse en puolitutuille tietenkään menisi kertomaan mitään henkilökohtaista. En näe siinä mitään pahaa, sillä en tietenkään kertoisi parisuhteestamme tai kumppanistani mitään salaisia asioita, joita hän olisi kieltänyt kertomasta. Minua ei ehdottomasti haittaa, vaikka kumppanini puhuisi kavereilleen minusta, kunhan ei salaisuuksiin tai liiaksi yksityiskohtiin mene."
– 21, parisuhteessa

"Itse en kyllä moista harrasta. Se ei kuulu muille."
– 30, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.