Voisitko seurustella vakavasti naisen kanssa, jolla on ollut alastonkuvia netissä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voisitko seurustella vakavasti naisen kanssa, jolla on ollut alastonkuvia netissä, tai joka on muuten viettänyt railakasta seksielämää? Vähentääkö naisen avoin suhtautuminen seksielämään naisen arvoa vakavasti otettavana puolisona?" kysyy nimimerkki Tätsä.

Näin miesraati vastasi

"Kyseiset luonteen omaavat naiset eivät tule olemaan rehellisiä suhteessa. Tällaiset ihmisryhmät kyllästyvät nopeasti."
– 54 , eronnut

"Ehdottomasti. Vaikken itse haluaisi laittaa omia alastonkuviani nettiin, niin ymmärrän, että joillekin se on vain tapa tuoda omaa seksuaalisuuttaan esiin. Mitä tulee aktiivisemmanpuoleiseen seksielämään, niin silläkään ei ole mulle mitään merkitystä. Olen itse todella kokeilunhaluinen ja mieluiten seurustelisin samanhenkisen naisen kanssa."
– 26, sinkku

"Olen seurustellut naisen kanssa, jolla oli ollut omien sanojensa mukaan satoja miehiä. Vähän se aiheutti ihmetystä aluksi, mutta sitten tyydyin ajatukseen, että ainakin minun kanssani hän viihtyy kauemminkin, kuin vain yhden yön. Tämän naisen seksiviettiä pystyi kutsumaan jo addiktioksi. Oli ensin todella mukavaa, kun seksiä oli koko ajan. Sitten se alkoi vähän jo tympimään. Edes menkat eivät häntä olisi estäneet, minua tosin haittasi. Yöks. Vaikka olenkin mielestäni aika halukas, silti liika on liikaa, seksissäkin. Pettämiseenhän se lopuksi päättyi, ei malttanut olla ilman, kun olin töissä..."
– 43, salarakas

"Pakko olla rehellinen. Kyllä se vähentää. Sitä joutuisi jatkuvasti miettimään, miten oma suoritus pärjää vertailussa niihin railakkaisiin hetkiin. Etenkin, kun pidemmässä suhteessa seksi tapaa välillä olla vähemmän railakasta."
– Herra 47, naimisissa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Tiedän, että moni mies suhtautuu negatiivisesti siihen, että heidän naisystävä ottaisi silikonit. Miehet tykkäävät kuitenkin katsoa silikonirintoja, vaikka eivät sellaisia haluaisikaan omalle naiselleen. Mutta kumpi on pahempi, riipputissit vai se, että nainen ottaisi ne silikonit?" kysyy nimimerkki Mariliina.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat