Mitä kaunottaria! MM-jalkapalloilijoiden puolisot esittelyssä – pop-tähti, ratsastaja, näyttelijä

MM-jalkapallo ja kuukauden pituinen juhla potkaistaan käyntiin torstaina Moskovassa. Kentän lisäksi tähtiloistoa tullaan näkemään katsomossa.

Jalkapallon MM-kisojen pelaajien taustalta löytyy niin ikään suuria tähtiä. MTV Viihde listasi tunnetuimmat ja mielenkiintoisimmat jalkapallovaimot.

Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez tekivät suhteestaan julkisen viime vuonna. Pariskunnalla on yhteinen tytär Alana. 24-vuotias Rodriguez on luonut uraa mallina.

Ruby Mae

Huippumalli Ruby Mae seurustelee Englannin joukkueeseen kuuluvan Dele Allin kanssa. Kaksikko on ollut yhdessä vuodesta 2016. Mae on poseerannut muun muassa Dolche & Gabbana ja Chanel -merkeille.

Pilar Rubio

Pilar Rubio on Espanjan joukkueen puolustuksen tukipilareihin kuuluvan Sergio Ramosin kumppani. Rubio on tehnyt pitkän uran televisiojuontajana Espanjassa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta: Marco, Sergio ja Alejandro.  

Bruna Marquezine

Bruna Marquezine on brasilialainen malli ja näyttelijä. Hän seurustelee tällä hetkellä Brasilian supertähti Neymarin kanssa. Marquezine on itsekin suurnimi, hänellä on Instagramissa lähes 30 miljoonaa seuraajaa.

Edurne Garcia

Espanjan maalivahti David De Gean tyttöystävä Edurne Garcia on poikaystävänsä tapaan tähti kotimaassaan. Etunimellään paremmin tunnettu Garcia on luonut uran pop-tähtenä ja tuomaroinut muun muassa Talent Espanja -televisiokilpailua.

Antonella Roccuzzo

Antonella Roccuzzo ja MM-kisojen suurin tähti Lionel Messi menivät naimisiin vuonna 2017. Kaksikko on tuntenut toisensa lapsuudesta asti ja julkistivat suhteensa vuonna 2008. Pariskunnalla on kolme lasta: Thiago, Mateo ja tänä vuonna syntynyt Ciro.

Lisa Müller

Saksalaisen hyökkääjän Thomas Müllerin vaimo Lisa Müller on niin ikään huippu-urheilija. Entinen malli Lisa, 26, on nykyiseltä ammatiltaan koulutusratsastaja.

Shakira

Legendaarinen latinomusiikin tähti Shakira on maailmalla tunnetumpi kuin suurin osa kisoihin osallistuvista pelaajista. Hän on ollut yhdessä Espanjan puolustajan Gerard Piquen kanssa. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäistä kertaa Shakiran vuoden 2010 MM-kisoja varten tekemän Waka Waka -musiikkivideon kuvauksissa.

Lähteet: Mumbai Mirror, The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat