Shakira myönsi vihdoin suhteensa huippujalkapalloilijaan

Laulajatähti Shakira, 34, vahvisti suhteensa espanjalaiseen huippufutari Gerard Piquéen, 24, Twitterissään.

Shakira lisäsi romanttisen kuvan pariskunnasta rannalla. Kätensä he olivat kietoneet toistensa ympärille ja kummallakin on leveä hymy kasvoillaan. Parisuhteen sijaan, Shakira oli kommentoinut kuvaan esittelevänsä auringonpaistetta.

Shakiran ja Gerardin suhteesta on huhuttu jo pitkään, mutta kumpikaan osapuolista ei ole kommentoinut suhdetta. Heidät on useasti viime kuukausien aikana nähty yhdessä läheisissä tunnelmissa, ja vain viikkoja sitten espanjalainen lehti sai heistä ensimmäisen suutelukuvan.

Kaikki alkoi siitä, kun Shakira ilmoitti alkuvuodesta eronneensa 11-vuotisesta suhteestaan asianajaja Antonio de la Ruen kanssa. Viime kuussa FC Barcelonassa pelaava Gerard laittoi Facebook-sivuilleen kuvan itsestään ja Shakirasta juhlimassa ystävien kanssa.

Kaksikko tapasi, kun Shakira kuvasi vuoden 2010 World Cupin virallisen kisakappaleen Waka Wakan videota. El Periodico de Catalunya -lehti väitti duon tavanneen toisiaan salaa ensimmäisen kohtaamisensa jälkeen. Lehti kertoi kaksikon viettäneen yön Atzaro-hotellissa Ibizalla jo viime heinäkuussa.

Shakiran uusi mies on myös vaatemerkki Mangon keulakuva.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat