Mitä kaikkea verkossa kaupataan - ovatko tässä kummallisimmat nettiostokset?

Netissä myydään nykyään mitä oudoimpia tavaroita ja asioita - ja jotkut jopa ostavat niitä. Lähtisikö näistä jotain sinun ostoskoriisi?

1. Internet

Tätäkin on netissä yritetty, miljoonan dollarin kauppahintaan. Kauppaa tuskin koskaan käytiin, mutta mikäli internetin voisi omistaa, voisi voittoa tahkoa melkoisesti.

2. Elämän tarkoitus

Joku oli ilmeisesti löytänyt elämän tarkoituksen. EBayssä sitä myytiin lähtöhintaan 10 dollaria.

3. Mielikuvitusystävä

Henkilö kaupitteli verkossa mielikuvitusystäväänsä kertoen kyllästyneensä häneen. Lopulta hänet myytiinkin yli 3000 dollarilla.

4. Mainostilaa otsassa

Mies kauppasi omaa otsaansa mainostauluksi 30 päiväksi. Hän ilmoitti ottavansa väliaikaisen tatuoinnin otsaansa parhaan tarjouksen tekijän mukaan - vaikkapa yrityksen nimen, logon tai verkko-osoitteen. Tila myytiin reilulla 300 dollarilla.

5. Kummitus lasipurkissa

Myös kummitus lasipurkissa löysi verkkohuutokaupan kautta uuden kodin. Aave myytiin uudelle omistajalle 75 dollarin hintaan.

6. Otsoniaukko

Otsonikerroksessa olevaa reikää huutokaupattiin netissä 10 000 dollarilla. Tällä hinnalla aukko myös ostettiin.

7. Sielu

Baconbabble.comin mukaan mies yritti myydä sieluaan miljoonasta dollarista netissä. Hän antoi ostajalle luvan viedä sielun lasipurkissa kotiin. Syyksi sielunsa myyntiin miehen mukaan oli joulurahan puute. Lisäksi mies kertoi käyttävänsä sieluaan vain vähän.

8. Ihmisen maksa

Floridalainen mies huutokauppasi omaa maksaansa eBayssä. Huudon arvo nousi 5,7 miljoonaan dollariin ennen kuin se poistettiin sivustolta - ihmiselimien kauppaaminen eBayssä on luonnollisesti laitonta.

8. Isoäiti

Englantilainen 10-vuotias tyttö myi isoäitiään eBayssä. Tyttö mainosti mummiaan ärsyttäväksi, mutta "halailtavaksi". Lukuisista ostotarjouksista huolimatta kauppa poistettiin pian sivuilta.

9. UFO-tunnistin

Brasilialainen yhtiö väitti keksineensä maailman ensimmäisen UFO-tunnistimen. Sen sijaan, että yhtiö olisi julkistanut mullistavan keksintönsä medialle ja asiantuntijoille, se laittoi kojeen myyntiin eBayhin. Laite jopa myytiin lopulta 135 dollarilla, kertoo Urbantitan.com.

Lähde: shinyshiny.tv, baconbabble.com, urbantitan.com

Lue myös:

    Uusimmat