Mitä ihmettä? Atletico-pomolta täysin ällistyttävä kommentti: "Cristiano Ronaldo ei ole voittanut Mestarien liigaa viidesti, vain kolme kertaa"

Atletico Madridin puheenjohtaja Enrique Cerezo hämmästytti kommenteillaan Cristiano Ronaldosta jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälieräottelun jälkeen.

Atletico Madrid nuiji neljännesvälierien avausosassa kotonaan Ronaldon edustaman Juventuksen maalein 2–0. Ronaldo keikaroi ottelun aikana ja sen jälkeen ja toi kaikille tiettäväksi voittaneensa viisi Mestarien liigan mestaruutta.

Atletico-fanien pilkattua ottelun aikana Ronaldoa alatyylisillä huudoilla portugalilaistähti vastasi näyttämällä viittä sormea katsomoon.

– Voitin Mestarien liigan viidesti ja nämä kaverit eivät kertaakaan, Ronaldo sanoi ottelun jälkeen ja näytti uutistoimisto Reutersin mukaan sormillaan pokaalien määrää toimittajille.

Atletico-pomo Cerezo yritti kuitenkin viedä Ronaldolta kaksi näistä mestaruuksista pois.

– Pienenä selvennyksenä: Cristiano Ronaldo ei ole voittanut Mestarien liigaa lainkaan viidesti, vain kolme kertaa. Hän ei todella voittanut jäljellä olevia kahta Atleticoa vastaan, Cerezo murjaisi Radio CRC:lle.

– Kuka voitti nuo kaksi finaalia? Kerron teille seuraavassa haastattelussa, Cerezo hämmensi.

Cristiano Ronaldo on voittanut Mestarien liigan kerran Manchester Unitedin paidassa ja neljästi Real Madridin riveissä. Hän siirtyi viime kesänä Juventukseen.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat