Cristiano Ronaldo ei antanut arvoa Manchester Unitedille: “He eivät tehneet mitään”

Yhden Mestarien liiga -kauden upeimmista osumista keskiviikkona vanhaa seuraansa vastaan tehnyt Cristiano Ronaldo ei ollut järin vakuuttunut Manchester Unitedin suorituksesta, vaikka se onnistuikin hakemaan Torinosta arvokkaan vierasvoiton.

MAINOS

Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Unitedin voittomaali keskiviikkona.

Ronaldo iski neljännellä ottelukierroksella ensimmäisen osumansa kilpailussa tällä kaudella. Maali oli viemässä Juventusta voittoon, kunnes United käänsi ottelun loppuhetkillä Juan Matan vapaapotkulla ja Leonardo Bonuccin omalla maalilla.

– Manchester United ei tehnyt pelissä mitään. Tässä tapauksessa ei voida puhua edes onnesta, sillä sekin pitää löytää ja me lahjoitimme sen heille, Ronaldo sanoi Sky Sport Italialle.

– Meillä oli kolme tai neljä kertaa mahdollisuus ratkaista ottelu. Rentouduimme kuitenkin liikaa ja siitä rangaistiin. Meidän on nostettava päämme kuitenkin ylös. Pelasimme hyvin ja johdamme edelleen lohkoa.

Juventus kohtaa seuraavaksi sunnuntaina Serie A:n vierasottelussa AC Milanin. Mestarien liigassa se kohtaa kahden viikon päästä tiistaina Torinossa Valencian.

Lue myös:

    Uusimmat