Manchester United -ajan joukkuetoveri Cristiano Ronaldosta: ”Hän on elävä jalkapallojumala”

Cristiano Ronaldon kolme osumaa tiistaina Torinossa kantoivat Juventuksen jatkoon Atletico Madridista jalkapallon Mestarien liigassa yhteismaalein 3-2. Rio Ferdinand, Ronaldon vanha joukkuetoveri Manchester United- vuosilta hehkutti portugalilaista ottelun jälkeen.

Ferdinandin kanssa BT Sportsin jalkapallolähetyksessä ollut Gary Lineker sanoi, ettei ole nähnyt parempaa pallon puskijaa maailmassa.

– Hän on elävä jalkapallojumala, Ferdinand suitsutti vanhaa seuratoveriaan.

– Se on naurettavaa, mitä hän pystyy tekemään. Kaikki ennätykset Mestarien liigassa, hän on rikkonut jokaisen kuviteltavissa olevan. Hän jakaa hattutemppuennätyksen nyt Messin kanssa.

Ferdinand korosti Ronaldon hattutempun arvoa, joka syntyi nimenomaan Atletico Madridin kaltaista, yhtä maailman parhaista puolustusta vastaan.

– Näyttikö hän lainkaan hermostuneelta valmistautuessaan rangaistuspotkuun? Hän ilmoitti tämän olevan hänen talonsa ja käski muut ulos. Naurettavaa, naurettavaa, Ferdinand ihasteli Ronaldon suoritusta tiistaina.

Ronaldo innostui kolmannesta osumasta niin paljon, että seuranneesta tuuletuksesta saattaa olla luvassa seurauksia. Atleticon päävalmentaja Diego Simeone sai vastaavasta tuuletuksesta ensimmäisen osaottelun jälkeen 20 000 euron sakot.

Video Ronaldon tuuletuksesta alapuolella


Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Bayern München – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1
Barcelona – Lyon klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat