José Mourinho laukoi rajun vertauksen Cristiano Ronaldosta

Juventuksen Cristiano Ronaldo teki tiistaina tuhojaan jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Atletico Madridia vastaan. Jalkapallovalmentaja José Mourinho iski Ronaldon hattutempun jälkeen kehiin rajun vertauksen portugalilaistähdestä.

Mourinho käytti Ronaldosta nimitystä "tappaja".

– Kun sinulla on boksissa tai sen ympärillä näin erityinen tappaja kuin Ronaldo, mitä tahansa voi tapahtua, Mourinho sanoi RT:lle.

Ronaldo puski Atletico Madridia vastaan kaksi ensimmäistä maalia lähietäisyydeltä ja laukoi kolmannen rangaistuspotkusta. Vaikka ensimmäisestä osaottelusta Madridista oli tullut 0–2-tappio, Juventus eteni Ronaldon maalien myötä puolivälieriin yhteismaalein 3–2.

Mourinho ei malttanut samalla olla nostamatta itseään jalustalle.

– Antakaa minun kertoa, että en ole lainkaan onneton, koska olen lopulta ainoa, joka on voittanut Torinossa koko kauden aikana, Mourinho sanoi hymy kasvoillaan.

Juventus on kärsinyt Mestarien liigassa kauden ainoan kotitappionsa marraskuussa, jolloin Mourinhon luotsaama Manchester United haki 2–1-vierasvoiton. Mourinho sai kuitenkin sittemmin joulukuussa Unitedista potkut.

Mourinho on urallaan valmentanut Cristiano Ronaldoa Real Madridissa vuosina 2010–2013.

Lue myös:

    Uusimmat