Mainos

Mitä eronneelle Ensitreffit-parille kuuluu nyt? Elämää sinkkuna ja pientä sutinaa!

Ensitreffit alttarilla -kolmannen kauden lopussa eronneet Mikko ja Heidi uskovat yhä rakkauteen. Toinen heistä ehti jo aloittaa uuden suhteen kuvausten jälkeen. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa eroamaan päätyneet Heidi ja Mikko jatkavat elämäänsä erillään. 

Lokakuussa eli noin kolme kuukautta kuvausten päättymisen jälkeen Mikko kertoi MTV.fille olevansa uudessa suhteessa. Hän kuitenkin ilmoitti marraskuun alussa suhteen päättyneen.

– Elämäntilanteeni on muuttunut siten, että olen jälleen sinkku, mies viestitti marraskuun alussa.

– Haluan ehdottomasti antaa mahdollisuuden uudelle rakkaudelle ja mennä naimisiin. Minulle on tärkeää löytää elämääni joku, jonka kanssa voi jakaa arjen. 

Mikko kertoo, että hän ei kadu käyttäytymistään ohjelmassa, sillä hän halusi olla alusta asti oma itsensä.

– En olisi tehnyt mitään toisin. Suhteessa pitää pystyä olemaan rehellinen ja oma itsensä. Sellainen olin. Heidi toivoi, että olisin käyttäytynyt eri tavalla, mutta en halunnut esittää mitään muuta kuin oikeasti olen. Opin suhteestamme sen, että mitkä asiat ovat minulle tärkeitä parisuhteessa ja mistä asioista minä voin joustaa, Mikko sanoo. 

Heidi: Uuden suhteen aloittaminen olisi ollut ongelmallista

Eron raskaasti ottanut Heidi kertoo toipumisensa olevan yhä kesken. Hän kuitenkin uskoo yhä rakkauteen ja toivoo löytävänsä tulevaisuudessa itselleen sopivan kumppanin. 

– En ole koskaan ajatellut, että haluan naimisiin, vaan haluan löytää parisuhteen, jossa molemmat ovat valmiita tekemään töitä yhteisen tulevaisuuden eteen. Se oli päämääräni myös Mikon kohdalla, mutta se ei onnistunut, Heidi sanoo. 

Hän ei ole kokenut olevansa valmis uuteen suhteeseen ennen kuin pääsee ylitse hänen ja Mikon erosta. Uudelta suhteelta hän toivoo huumoria ja molemminpuolista arvostusta. 

– Mielestäni Tiina ja Samuel ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka parisuhdetta voidaan rakentaa huumorin kautta, riidellä tarvittaessa ja löytää riitojen jälkeen tie takaisin toisen luokse. Uskon yhä rakkauteen, mutta uuden suhteen aloittaminen tämän prosessin keskellä olisi ollut ongelmallista. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Hän oppi itsestään paljon prosessin myötä. Hän katuu erityisesti sitä, että ei kertonut ulkopuolisille painokkaammin suhteen ongelmista. 

– Suurin oppi oli omien rajojen vetäminen ja niistä kiinnipitäminen. Minua kaduttaa se, että en kertonut asiantuntijoille painokkaammin suhteemme ongelmista. Oli hankala kertoa, että meillä menee tosi huonosti ja minua alistetaan tässä suhteessa samaan aikaan kuvausryhmä teki ohjelmaa. Ajattelin, että minun täytyy pärjätä tässä suhteessa yksin muutenkin, Heidi sanoo.

Katso jutun yläosan videolta Heidin ja Mikon päätös! 

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.