Mitä ajattelet orgasmin hetkellä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Mistä tietää, että nainen saa orgasmin?

"Kun naista katsoo orgasmin hetkellä, hän ei ole 'läsnä'. Olen aina halunnut tietää, missä nainen silloin on? Minne hänen mielensä silloin menee?" kysyy nimimerkki Hurma.

Näin naiset vastasivat

"Yleensä ajattelen koko yhdynnän Ryan Goslingia."
– 73, villi ja vapaa

"Mieli menee sinne, mihin oli tarkoituskin päästä, eli taivaan esikartanoihin!"
– 68, leski

"Lauetessani keskityn nauttimaan kuuman, järisyttävän aallon mukana, joka lähtee liikkumaan vartaloani pitkin. Yleensä suljen silmäni ja yritän pysyä rentona, en osaa kuvitella mitään paikkaa, missä olisin."
– 31, naimisissa

"Mahtava kysymys! Orgasmin tullessa sitä ikään kuin hukkuu omaan itseensä. Kaikki korkeampi ajattelu häviää eikä järjellisiä ajatuksia enää ole. Sen takia ilmeet, eleet ja liikkeet ovat hallitsemattomia ja tahattomia. Orgasmin aikana tuntuu kuin olisi pelkkää kehoa ja hyvänolontunnetta ja vain aistii ja tuntee, ei ajattele. Nainen ei siis mene minnekään, hän on läsnä täysin omassa kehossaan eikä ajattele mitään."
– 29, avioliitossa

"Tavallaan läsnä, mutta tavallaan syvällä omissa ajatuksissaan. Kun olen juuri tulossa, ajatukseni täyttävät seksikkäät ajatukset, seksifantasiat ja asiat, joita haluan kumppanin tekevän minulle. Eli olen syvällä seksuaalisissa ajatuksissa, mutta ajattelen silti kumppaniani."
– 18, parisuhteessa

"Tuntuu kuin koko sielu irtautuisi vartalosta ja vain 'leijailisi' hyvän olon tunteessa. Syvällä tässä tunteessa minä ainakin olen."
– 20, parisuhteessa

"Silloin ei pysty ajattelemaan mitään. Ajatus on vain se, miten hyvältä tuntuu, ja silloin unohtuu kaikki muu. Toivoisi vain sen jatkuvan ja jatkuvan."
– 26, parisuhteessa

"Keskittyy nauttimaan ihanasta kihelmöinnistä, kun 'iso O' on tulossa."
– 45, avoliitossa

"Orgasmiin vain keskittyy niin täysillä, että voi vaikuttaa poissaolevalta, vaikka näin ei varsinaisesti olisikaan. Itselläni on aina silmät kiinni, ajatukset tiukasti siinä tajunnan räjäyttävässä tunteessa. Ei sen kauempana."
– 41, sinkku

"Jossakin korkealla ihanassa lämmössä ja rentoudessa."
– 44, naimisissa

"Hekuman huipulla. Sitä vaan nauttii tunteesta ja leijailee nautinnon aalloilla."
– 40, sinkku

"En varsinaisesti mene minnekään, orgasmi vain on usein niin voimakas tuntemus, että se saa haukkomaan henkeään ja jännittämään koko kehon."
– 28, avoliitossa

"Riippuu siihen liittyvästä muusta tunteesta. Orgasmin autuain muoto on järisyttävä sulautuminen rakkaan kanssa, vaikka se tulee omasta kehosta. Missä olen silloin? Sinun kanssasi. Valtava orgasmi on luottamuksen suurinta lajia. Sitten on muita 'orkkuja', vaikkapa puutteen jälkeen tuleva, jo toisen kosketuksesta tuleva helpottava pläjäys, vaivalla värisytetty lopputulos; ihan kiva ja rentouttava. Tai teknisesti hyvä, erittäin nautinnollinen miltei kipuun asti, muttei mitenkään niin emotionaalinen."
– 57, naimisissa

"Sitä on vaikea kuvailla, juuri koska tuntuu, ettei mieli ole paikalla silloin. Näin sen hetken ulkopuolella sanoisin, että se menee itsellä johonkin alkukantaiseen tilaan, kiitollisuuteen elämästä, ja sen jälkeen onkin todella herkkä olo. Siksi se on parasta rakkaan ihmisen kanssa."
– 33, avioliitossa

"Tämä hetki tässä ja nyt. Ei ole muuta. Eikä muita. Nautintoa. Mitä se on, jos pitää miestä tuijottaa koko ajan."
– 40, naimisissa

"Orgasmi on mielestäni sama miehellä ja naisella: hetkellinen herpaantuminen. Mielihyvän aalto ja kontrollin menetys."
– 39, parisuhteessa

"Minun mieleni ei ainakaan mene yhtikäs minnekään. Päinvastoin, keskityn orgasmin aikana vain ja ainoastaan oman kehoni tuntemuksiin ja etenkin siihen, miten tuntemuksen saa jatkumaan. Ajatustoiminta on siis turhaa, vain nautinnon aalloilla on merkitystä."
– 47, sinkku ​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja