Misty luovuttaa rintamaitoa – saa auttamishalunsa vuoksi törkyviestejä: "Jopa rahaa on tarjottu, jos suostuisin imettämään"

Amerikkalainen Misty luovuttaa rintamaitoaan sitä tarvitseville. Tämä on kuitenkin johtanut myös nettiahdisteluun.

Amerikkalainen Misty saa netissä törkyviestejä hyväntekeväisyystyönsä vuoksi. Misty Lang, 38, luovuttaa rintamaitoaan pois sitä tarvitseville, kertoo Tyla-sivusto.

Vuonna 2008 Misty päätti alkaa auttaa muita luovuttamalla maitoaan pois.

– Siitä saakka, kun sain ensimmäiset kaksoset, rintamaitoa on erittynyt liikaa, Misty kuvaa.

– On uskomatonta tietää, että voin auttaa [jonkun muun] vauvaa kukoistamaan ja antaa hänelle hänen tarvitsemiaan ravinteita, nainen kuvasi The Sunille.

Saanut jo kolmet kaksoset

Mistyllä on seitsemän lasta, joista vanhimmat ovat 12- ja nuorimmat 3-vuotiaita. Perheessä on kolmet kaksoset, jotka kaikki ovat syntyneet niin sanotuin luonnollisin menetelmin.

Mistyllä itselläänkin on kaksonen. Vaikka suvussa on muitakin kaksosia, Misty kertoi The Sunin haastattelussa olleensa itse ällistynyt joka kerta kuullessaan, että odottaa kahta vauvaa.

Misty yhden kaksosparinsa kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen saanut peniskuvia ja pyyntöjä tai vaatimuksia"

Misty haluaa normalisoida imetystä ja tajusikin pian lapsia saatuaan tuottavansa paljon maitoa. Nainen onkin vuosien varrella lahjoittanut satoja litroja rintamaitoa muiden vauvoille.

Misty kertoo saavansa tusinoittain viestejä sosiaalisessa mediassa joka viikko, ja osa voidaan luokitella ahdisteluksi ja häirinnäksi. Naisen mukaan eräs mies esimerkiksi tarjosi tuhansia euroja, jos Misty vain imettäisi häntä.

– Olen saanut peniskuvia ja pyyntöjä tai vaatimuksia yläosattomista kuvista ja pumppaus- tai imetysvideoista. Jopa rahaa on tarjottu, jos suostuisin imettämään, Misty kuvaa.

– Muutama mies on ryhtynyt luovaksi saadakseen tietoa ja kuvia minulta. He teeskentelevät olevansa naisia, tai isiä, joiden vaimo tarvitsee imetysapua. Yksi jopa teeskenteli olevansa tutkimusta tekevä tiedemies.

"Heitä viehättää ajatus naisesta, joka tuottaa suuria määriä rintamaitoa"

Misty on toisinaan vastannut saamiinsa viesteihin yrittäessään ymmärtää, miksi miehet lähettävät hänelle viestejä. Hän kuvaakin, että viestejä tuleekin tietyn fetissin omaavilta miehiltä.

– Nämä miehet "jahtaavat määriä", heitä viehättää ajatus naisesta, joka tuottaa suuria määriä rintamaitoa kerralla, Misty kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat