Mainos

Missä ovat Aino ja Laku? Omistajat pelkäävät hevosten kadonneen Espoon laajaan metsikköön

Espoossa on kateissa kaksi mustaa hevosta Aino ja Laku, joista ei ole mitään havaintoja sunnuntai-illan jälkeen. Huolestuneet omistajat pyytävät ilmoittamaan kaikista havainnoista.

Aino ja Laku karkasivat ratsastajilta maastossa vesilaitoksen takana olevalla Myllärintiellä eilen illalla kello 19.30. Jäljet johtavat Vedenpuhdistamon ja Gumböle Golfin takana olevaan metsikköön ja katoavat sinne.

– Epäilys on, että ovat edelleen metsässä, koska mitään havaintoja parivaljakosta ei ole. Ja täällähän metsää riittää, kertoo Laura Nores MTV Uutisille.

– Aloitimme etsinnät illalla ja jatkoimme yökahteen ja tänään aloitimme uudelleen aamuseitsemältä.

Mukana on ollut 5–20 ihmistä, mutta yhteydenottoja ja avuntarjoajia on ilmoittautunut paljon. Tämän voi huomata myös Facebook-päivityksestä, johon on tullut lukuisia kommentteja ja ilmoituksia liittymisestä mukaan etsijäjoukkoon puhelinnumeron kera.

– Tänään vain on arkipäivä ja moni pääsee mukaan vasta töiden jälkeen, huolestunut Nores sanoo.

Jotkut antavat etsintäkäyttöön minikopetrinsa ja mukaan on tulossa myös etsijäkoira. Sama parivaljakko on karannut aiemminkin, mutta silloin koti löytyi omin avuin.

Kaikki näköhavainnot mustista hevosista, joilla on ratsastusvarusteet päällä pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen ja/tai Lauralle numeroon 0505557032 tai Kaisalle numeroon 0469229544.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.