Mainos

Havaintoja pyydetään: Neljä bernhardinkoiraa edelleen kateissa Kokemäellä

Viikko sitten maanantaina Kokemäellä neljä bernhardinkoiraa katosi aitauksestaan. Niistä ei ole viikkoon nähty jälkeäkään.

Koirien omistajan isä Raimo Hurula kertoo koirien karanneen aitauksestaan viime viikon maanantaina. Koirat ovat rodultaan bernhardilaisia ja iältään alle vuoden vanhoja.

– Kai ne aidan yli menivät, kun ne tykkäsivät kiipeillä, Hurula kertoo MTV Uutisille.

Koiria on etsitty jo 10 kilometrin säteeltä, ja etsintöihin on osallistunut toistakymmentä vapaaehtoista. Viime tiistain jälkeen koirista ei ole tehty ensimmäistäkään havaintoa.

– Kyllä eilenkin oli iso porukka kiertelemässä, mutta mistään ei ole löydetty koirien jälkiä tai mitään. En tiedä, missä ovat.

Hurula arvelee, että isokokoiset koirat olisivat saattaneet pudota lähellä virtaavaan Kokemäenjokeen. Viimeisin näköhavainto koirista oli viime maanantai-iltana, jolloin koirat oli nähty saaressa lähellä karkupaikkaa. Joen jää on heikkoa ja siinä on paikoin avantoja.

– Vesi oli viikko sitten korkealla, jolloin jään päällä oli vettä. Sen vuoksi koirien jälkiäkään ei jäällä näy, jotta näkisi, ovatko ne joutuneet avantoihin.

Hurula pyytää ilmoittamaan kaikista havainnoista numeroon 0400 732 921.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.