Missä olit, kun John Lennon kuoli?

John Lennonin kuolemasta on kulunut 30 vuotta, mutta hänen muistonsa elää edelleen. Moni muistaa myös, missä oli kuullessaan uutisen musiikin legendan kuolemasta.

John Lennonin kuolemasta tuli 8. joulukuuta 2010 kuluneeksi 30 vuotta. Rtdna.org keräsi lukijoiltaan muistoja John Lennonin kuolemasta. Lennonin poismenosta kertovat uutiset järkyttivät monia ympäri maailman.

– Olin valmistautumassa työpäivään kun kuulin uutisen. Herätin vaimoni, joka järkyttyi uutisesta. Olemme suuria Beatles-faneja, ja silloin tuntui kuin olisimme menettäneet ystävän, nimimerkki Jeff M kertoo.

Moni kuuli Lennonin kuolemasta vanhempiensa tai sisarustensa kautta. Nimimerkki Chrisin vanhemmat yrittivät suojella tätä tiedolta: Chris kertoo olleensa huoneessaan kuuntelemassa Beatlesia, kun hän kuuli äitinsä toteavan, ettei heidän "kannata kertoa Chrisille".

– Olin silittämässä paitaa, jossa oli kapeita sinisiä raitoja. Joka toinen raidoista oli kimalteleva, metallinen. Joulukuusi oli pystyssä valoineen, ja televisio sen vieressä päällä. Verhot olivat auki, ja ulkona oli pimeää. En muista, kuka kertoi hänen kuolemastaan. Muistan vain sen typerän paidan, nimimerkki Angie kuvaa.

Joillekin päivä jäi mieleen myös muiden syiden vuoksi.

– Olin jo kotona itkemässä, koska aviomieheni jätti minut sinä päivänä. Pahin päivä koskaan! Alane kirjoittaa.

Muistatko sinä saaneesi uutisen John Lennonin kuolemasta; missä silloin olit? Jätä muistosi kommenttilaatikkoon!

MTV3/Helmi

Lähde: Rtdna.org

Kuva: Getty/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja