Missä lähin apteekki? Palvelu auttaa löytämään

Kesäinen vaiva vaatii joskus apteekin apua. Apteekki.fi-palvelu etsii yhdellä klikkauksella lähimmän apteekin helposti, jos käyttäjä antaa palvelun paikantaa älypuhelimensa tai tablettitietokoneensa.

Kesällä matka vie usein paikkakunnille, jotka eivät olet tuttuja. Matkaaja löytää tarvittaessa lähimmät apteekit helposti älypuhelimen avulla. Apteekki.fi-palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla. Parhaiten palvelun Apteekkihaku toimii mobiililaitteilla, mutta palvelu paikantaa myös pöytätietokoneen IP-osoitteen avulla.

Palvelusta löytyvät lähimmät apteekit, etäisyys niihin, apteekkien yhteystiedot, aukioloajat ja sijainnit myös kartalla.

Apteekkeja voi hakea lisäksi esimerkiksi paikkakunnan nimellä tai apteekkien tarjoamien palveluiden mukaan. Näin löytyvät myös luotettavat suomalaiset verkkoapteekit helposti.

Neuvoja itsehoitoon

Apteekki.fi-palvelusta löytyy luotettavaa terveystietoa. Apteekin neuvot -osiosta löytyy ohjeita tavallisimpien vaivojen, kuten allergian, huuliherpeksen, hiivatulehduksen, kivun ja kuumeen sekä ummetuksen itsehoitoon.

Palvelussa on myös mahdollisuus tarkastella lääkkeiden hintoja ja lääkekorvauksia. Palvelun tarjoaa Suomen Apteekkariliitto.

Lähde: Suomen Apteekkariliitto

Lue myös:

    Uusimmat