Mainos

Miss Suomi -semifinalisti avoimena raskaasta menneisyydestään: "Olen tosi kiitollinen, että olen vielä tässä"

1:01:52
Miss Suomi -semifinalistit julkistettiin

Vuoden 2019 Miss Suomi -semifinalisti Julia Pihkanen kertoo avoimesti haasteista, joita hän kävi läpi menneisyydessä.

Miss Suomi -kilpailuun tänä vuonna osallistuva 18-vuotias tamperelainen Julia Pihkanen kertoo MTV Uutisten haastattelussa avoimesti kärsineensä aiemmin masennuksesta. Pihkanen toivoo nyt voivansa rikkoa tabuja, jotka liittyvät mielenterveysongelmiin.

– Haluaisin rikkoa tabuja, koska tiedän, että tässä maailmassa ja varsinkin Suomessa on monta erilaista tabua mitä me pidetään ns. ei normaalina juttuna kuten esimerkiksi mielenterveysongelmat, Pihkanen toteaa.

– Ei ole määritelty normaalia ihmistä ja haluaisin olla se piristävä, positiivinen esimerkki Suomen kansalle ja sille, että saa olla kuka itse haluaa, hän summaa.

Täydellisyyttä tavoittelevana nuorena naisena itseään kuvaava Pihkanen kertoo sairastuneensa nuorempana vakavaan masennukseen ja käyneensä läpi erittäin raskaan ajanjakson elämässään.

– Sairastuin vakavaan masennukseen ja kävin tosi matalalla ja olen tosi kiitollinen, että olen vielä tässä, koska minulla oli välillä niitä päiviä, että en oikeasti halunnut enää herätä, en jaksanut. En muista kauheasti siitä ajasta enää mitään, se oli kauhean vaikeaa aikaa minulle, hän toteaa.

– Olen kokenut tosi paljon elämässäni vaikeita asioita, jotka ovat muuttaneet minua ihan hirveästi.

21 naista kilpailee jälleen Suomen kauneimman naisen tittelistä. Semifinalistit julkistettiin tiistaina 21. toukokuuta Vantaan Villa Grandessa. 

Uusi Miss Suomi kruunataan syksyllä 2019, jolloin hallitseva missi Alina Voronkova luopuu kruunustaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja