Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti poseeraa Sari-äitinsä kanssa: "Kaksi kaunotarta"

Rosa-Maria Ryyti on äitinsä kanssa kuin kaksi marjaa. 

Vuonna 2015 Miss Suomeksi valittu Rosa-Maria Ryyti ylistää äitiään Saria tuoreessa Instagram-kuvassa. Parivaljakko hymyilee kameralle. 

– Kiitos siitä, että olet ollut ankkurini, Ryyti kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi äiti ja tytär

Kuva on kerännyt lukuisia kommentteja. 

– Niin kaunis, seuraaja ylistää

– Kaksi kaunotarta, kommenteissa lukee. 

Ryytiä ei ole nähty viime vuosina liiemmin julkisuudessa. Hänen elämäänsä on kuitenkin voinut seurata Instagramista, jossa hänellä on seuraajia peräti yli 46 000.

Ryytin missivuosi ei sujunut tyystin ilman ongelmia, sillä hän sai muun muassa missiorganisaatiolta moitteita treenihaluttomuudesta ennen Miss Universum -kilpailuja. Ryyti kirjoitti asiasta blogiinsa vuonna 2016.

– Minulle itselleni oli henkilökohtaisesti vaikeaa yrittää tunkea itseäni stereotyyppiseen Miss Suomen muottiin ja puskea omaa outouttani ullakkovarastoon odottamaan seuraavaa vuotta.

– Olen kuitenkin pesunkestävä taiteilijaluonne ja itsensä toteuttaminen käy suhteellisen haastavaksi, jos on kiireinen yrittäessä olla joku muu kuin oikeasti on. Minulle tuli fiilis, että minun halutaan olevan Prinsessa Ruusunen, vaikka oikeasti olen jotain Leijonakuninkaan Rafikin ja Pumban väliltä, Ryyti kirjoitti tuolloin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja