Maajussi-Asgeirin puolisoehdokas on tunnetun tubettajan äiti – tätä asiaa yksinhuoltaja joutui puntaroimaan

Maajussi-Asgeir ei peittele innostustaan nähdessään puolisoehdokkaansa kuvan 0:56
Maajussi-Asgeir ei peitellyt innostustaan nähdessään Anan kuvan

Anan työkaveri näki tv:stä Maajussi-Asgeirin esittelyvideon ja soitti Analle kertoakseen, että on löytänyt tälle miehen.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa maajussit FrancescoSinanAsgeir ja Ann tekivät valintansa siitä, ketkä lähtevät heidän kanssaan farmiviikoille.

Yksi Asgeirin Norjaan kutsumista puolisoehdokkaista on Ana.

Porista ponnistava ja nykyisin Varsinais-Suomessa asustava Ana on ammatiltaan sairaanhoitaja ja työskentelee koulunkäynnin ohjaajana sekä hyvinvointipalveluiden asiantuntijana.

Anan perheeseen kuuluu 17-vuotias Patric-poika ja hänen lemmikkinsä. Analla on myös kolme aikuista lasta, jotka asuvat jo omissa kodeissaan. Yksi heistä on tunnettu youtubettaja Daniel Ahola. Ana toteaa, että seikkailunhalu ja rohkeus taitavat asua heidän perheensä geeneissä.  

Ana päätyi kirjoittamaan Asgeirille työkaverinsa innoittamana. Kyseinen työkaveri oli nähnyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelman esittelyjakson ja soitti Analle kertoakseen, että on löytänyt tälle sopivan miehen.

– Hän oli niin kauan katsonut minua yksin ja sinkkuna, että hän on varmaan ollut ihan huolissaan jo, Ana kertoo nauraen.

Heittäytyjäksi ja spontaaniksi ihmiseksi itseään kuvaileva Ana otti työtoverinsa heittämän "haasteen" vastaan ja pisti kynän sauhuamaan. Hän kertoi kirjeessään muun muassa asuinpaikastaan, elämäntilanteestaan ja mielenkiinnonkohteistaan.

– Kerroin, että asuinpaikkani on lähellä merta, tykkään kävellä luonnossa ja meren läheisyydessä ja käyn iltaisin lenkillä. Veneet rannassa tuovat minulle mukavaa tunnetta ja rauhallisuutta. Tällaisia asioita kirjoittelin, hän avaa kirjeen sisältöä.

Kirjeen lisäksi Ana lähetti Asgeirille lyhyen esittelyvideon, jonka hän kuvasi Espanjan-lomallaan.

Ana kuvaa hänen ja Asgeirin ensikohtaamisen olleen lämminhenkinen. Ensitapaamiseen annettiin toki vain viisi minuuttia aikaa, jonka vuoksi toisesta oli haastavaa luoda syvempää käsitystä ensimmäisen kohtaamisen perusteella. Tapaamisen lyhyestä kestosta huolimatta Analle jäi tunne, että hän ja Asgeir ovat samanikäisiä ja että he ymmärtävät toistensa elämäntilanteita.

– Minulla oli tiedossa, että hänelläkin on lapsia ja olimme molemmat yksinhuoltajia sekä samanlaisissa elämäntilanteissa. Tunsin heti, että tämä voisi olla sellainen minun juttuni, hän kertoo.

Ana kertoo pohtineensa sitä, olisiko hän valmis muuttamaan rakkauden perässä maailmalle. Lopulta hän tuli siihen tulokseen, että miksipäs ei. Maailmalle muuttaminen ei kuitenkaan ole yksiselitteinen juttu, sillä Ana on yksin vastuussa alaikäisestä pojastaan.

– Tällaisessa tilanteessa, kun lähdetään rakkauden perässä maailmalle, lähtisi meitä kaksi. Isoja kysymyksiä, hän pohtii.

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat