Mainos

Tyrmäävä surffari-Michelle saapuu Love Islandiin yllättäen kuuden naisen joukossa – kertoo elämänsä erikoisimmista treffeistä Australiassa: "Se oli kamalaa"

1:18
Tutustu Roosaan, Mineaan ja Michelleen.

Love Island Suomen villaan saapuvassa kuuden naisen joukossa on 21-vuotias Michelle, joka hakee rinnalleen itsenäistä miestä.

Love Island Suomen arki järkkyy tällä viikolla toden teolla, kun villan kuusi naista siirtyvät asumaan muutamaksi päiväksi varavillaan. Naisten tilalle saapuu yllättäen kuusi aivan uutta naista, jotka pääsevät tutustumaan rakkauden saaren miehiin ilman heidän olemassa olevien pariensa läsnäoloa. 

Yksi kuudesta yllättäjästä on 21-vuotias, kosmetologiksi opiskeleva Michelle Porvoosta. Nainen kertoo hakeneensa ohjelmaan siskonsa kehotuksesta, joka oli todennut, että Michelle sopisi rakkauden saarelle kuin nakutettu. 

– Ennen kaikkea haen täältä kokemusta ja seikkailua. Ja jos löytyy joku, niin se on ihanaa, mutten ota stressiä siitä, että olisi pakko löytyä joku. 

Valmistuttuaan lukiosta Michelle muutti toviksi Australiaan muutaman muun suomalaisen naisen kanssa. Tuon ajan nainen vietti toisella puolella maailmaa surffaten, töitä tehden sekä aikaa viettäen. 

Michelle kuvailee kokemusta yhdeksi elämänsä ikimuistoisimmista. Hän sai todella autenttisen australialaisen kokemuksen muun muassa viikon kestäneellä surffileirillä, jonka ajaksi puhelimet jätettiin kotiin ja yöt nukuttiin yksinkertaisissa majoissa. 

– Olimme siellä rannalla, kaksi kertaa päivässä surffattiin monta tuntia ja sitten syötiin vähän välissä. Istuimme siellä nuotiolla ja kuunneltiin, kun joku soitti kitaraa. Se oli kyllä juuri semmoista aussielämää. 

Australiassa ollessaan Michelle koki myös yhden elämänsä erikoisimmista tilanteista, kun eräänä päivänä häntä palvellut kenkämyyjä lisäsi naisen kuittiin oman puhelinnumeronsa. Michelle päätti tarttua tilaisuuteen ja muutama päivä myöhemmin laittoi viestiä myyjälle. Kaksikko päätti tavata toisensa, mutta treffit eivät kuitenkaan sujuneet lainkaan kuten elokuvissa. 

– Se oli kamalaa. Ensimmäiset kaksi tuntia mä vaan puhuin itse, kyselin häneltä asioita ja yritin ylläpitää keskustelua. Sitten kun hän oli juonut vähän viiniä, hän uskalsi avata suunsa ja puhui sitten vain itsestään, todeten esimerkiksi kuinka komea hän on ja olenko mä huomannut, kuinka komean miehen kanssa olen treffeillä, Michelle kertaa. 

– Sanoin sitten lopulta, että tajusin juuri, että mun piti imuroida ja mun on nyt ihan pakko lähteä. Sitten vain lähdin ja hänen oli ihan kauhean vaikea ymmärtää, miksei me voida nähdä enää uudestaan.

Vierelle itsenäinen mies

Michellellä on takanaan yksi vakava, usean vuoden kestänyt parisuhde. Nyt hän on ollut vajaan vuoden itsekseen ja olisi valmis löytämään vierelleen uuden rakkaan. Hän etsii hyväkäytöksistä, huomaavaista sekä huumorintajuista miestä, kenen kanssa olisi helppoa ja vaivatonta olla yhdessä. 

– Semmoinen, kuka ei pelkää näyttää tunteitaan ja on määrätietoinen: jos hän haluaa jotain, niin sitten hän myös tekee sen. Saavuttaa omia juttujaan eikä vain sano tekevänsä. 

Nainen kuvailee olevansa hyvin itsenäinen ja haluavansa tehdä omia asioitaan, vaikka olisi parisuhteessa. Hän toivoo tulevalta kumppaniltaan samankaltaista itsenäisyyttä. 

Michelle on erikoisessa tilanteessa Love Islandissa, sillä hän astelee villaan samaan aikaan viiden muun naisen kanssa. Hän kuitenkin näkee tilanteen erityisesti etuoikeutena, sillä nyt rakkauden saaren miehiin on mahdollista tutustua rauhassa. 

– Siinä ei ole tavallaan ketään jarruttelemassa. Jos haluaa itse tutustua johonkin, ei tarvitse mietttiä, että ollaanko me nyt juteltu liian pitkään, ettei kukaan pahoita mieltään. Se on ihan supersiistiä, mutta en osannut odottaa tämmöistä ollenkaan. 

Kun Michelle sai tietää villan naisten lähtevän pois ennen naiskuusikon saapumista, Michelleä alkoi kiinnostaa miehistä erityisesti Tommy. Lisäksi Oliver kiehtoo naista.

– Menen kyllä todella avoimin mielin sisään ja haluan tutustua ihan kaikkiin siellä. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja