Rohkeista peliliikkeistään tunnetuksi tullut Aku jätti Love Island -villan: "Sanotaanko näin, että kaikkeni annoin"

1:18
Aku ja Sanni vaikuttavat molemmat haluavan lähestyä ja Aku ryhtyy miettimään seuraavaa peliliikettään. Saarelaiset myös muistelevat miltä saarelle tuntui ensimmäisenä päivänä tulla, ja kuinka he ovat kyseisestä päivästä kasvaneet.

Kaikkensa likoon laittaneen Akun taival Love Island Suomi -villassa tuli päätökseensä. 

Love Island Suomi -ohjelmassa eletään sen viimeisiä päiviä, kun ohjelman loppu ja koko kauden huipentava finaali lähenee loppuaan. Uusia sinkkuja ei taloon enää astele, vaan ainut suunta villan ovesta on kulkea siitä ulos. 

Tällä viikolla rakkauden saarella on nähty jo kaksi koskettavaa pudotusta. Eilen illalla villan jättivät Oliver ja Michelle, ja heti seuraavana päivänä oli uuden pudotuksen aika. Tällä kertaa kotimatkalle joutuivat Aku ja Sanni

Aku saapui rakkauden saarelle useita viikkoja sitten ryminällä, ja teki jo silloin selväksi olevansa todella suurien peliliikkeiden mies. Saarelle saavuttuaan hän osoitti välittömästi kiinnostustaan Neaa kohtaan ja rohkeasti valitsi tämän omaksi parikseen, rikkoen Oliverin ja Nean tovin kestäneen taipaleen. 

Mies kertoo olevansa hyvillä mielin pudotuksestaan. Hän on kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta ja iloitsee niiden parien puolesta, jotka jäivät vielä hetkeksi jatkamaan omaa taivaltaan rakkauden saarelle. Aku lähti saarelta yhdessä Sannin kanssa, jonka pari mies on ollut hetken ajan. Parilla on vaikuttanut olevan kiinnostusta toisiaan kohtaan. 

– Sovittiin, että katsotaan vielä ulkomaailmassa paremmin, että mihin suuntaan tämä tästä lähtee. Ei ikinä voi sanoa, että ei ikinä. Veikkaan, että tullaan vielä viettämään aikaa yhdessä ja varmasti tavataan vielä, ehkä jopa treffien merkeissä sitten, että katsotaan, jos se siitä lähtee. Mutta jos ei lähde, niin sitten ollaan kavereita. 

Akun mukaan hänellä ei ole vielä toistaiseksi syttynyt kuitenkaan suurta kipinää Sannia kohtaan. 

– Mutta kyllähän aina kauniin tytön kanssa voi treffeille lähteä ja viettää aikaa. Sannin kanssa kuitenkin tullaan juttuun sillä lailla. Mutta ei ole sellaista fiilistä, että haluaisi siitä romanssia lähteä kehittämään. 

Rohkeiden liikkeiden mies

Aku tunnettiin Love Island -villalla miehenä, joka todella yritti kaikkensa ja katsoi kaikki mahdolliset korttinsa läpi. Hän arvioi itse matkansa rakkauden saarella sujuneen hyvin, eikä hän kadu mitään tekemisiään. 

– Sanotaanko näin, että kaikkeni annoin.  

Kovasta yrittämisestä huolimatta Akun yritykset muodostaa suhteita eri naisten kanssa kariutuivat, ja kaveripohjalle päädyttiin kerta toisensa jälkeen. 

– Mä vaan ajauduin semmoisiin kaverisuhteisiin. Omasta tahdostani kyllä jokaiseen näistä ajauduin. En tiedä, mikä siihen vaikutti, kaikki tytöt olivat erittäin mukavia ja hauskoja tyyppejä. Oli kivaa tutustua, mutta en vain nähnyt yhteistä tulevaisuutta parisuhdemielessä. 

Yhdeksi rohkeimmaksi peliliikkeekseen Aku kuitenkin laskee hetken, jolloin hän lauloi parilleen valitsemalleen Sannille tulipaikalla parinvalinnassa yllättäen otteen Nopsajalan kappaleesta Lupaan olla. Akun mukaan tilanne oli jännittävä jopa rentoudestaan tunnetulle miehelle.  

– Siinä meinasi oikeasti vähän puntti tutista, Aku myöntää.

Pisin suhdesäätö Akun puolesta nähtiin, kun hän yritti edellisen parinsa Janitan kanssa ahkerasti selvittää, olisiko heistä pariskunnaksi romanttiseen parisuhteeseen. Kaksikon vaiheilua saatiin seurata pieni tovi, joka sai päätöksensä Akun päätettyä selvittää asia lopulta kertaheitolla.

Yhdessä ystävänsä Joelin kanssa Aku operoi suunnitelman, jonka tavoitteena oli se, että mies pääsee antamaan Janitalle ensisuudelman tämän täysin yllättäen. Suunnitelma ei kuitenkaan täysin onnistunut, sillä Janita pelästyi piilosta esiin pompannutta Akua niin, että peitti kasvonsa. Suudelma saatiin kuitenkin lopulta muiden saarelaisten kannustamana, Janitan rauhoituttua.  

– Tämmöistä siitä tulee, kun kaksi fiksua miestä lyö päät yhteen ja keksii tämmöisen hyvän suunnitelman. Toteutus oli ehkä vähän semmoinen säikäyttävä, mutta kyllä se loppujen lopuksi hyvin meni. On näitä aikaisemminkin tehty tämmöisiä, Aku nauraa.

– Pusu saatiin, mutta ei se siitä sitten lähtenyt kuitenkaan. Mutta veikkaan, että ei se tämän lähestymisen vika ollut, vaan se oli ehkä selvää jo muutenkin.

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Love Island viikon 7. kertaus MTV Uutiset Live


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja