Mira Luoti soolourastaan: Vaikeudet eivät tule näkymään levylläni

8:20

Mira Luoti kertoo Huomenta Suomessa, että päätös soolouralle lähtemisestä syntyi vasta kuukausi takaperin.

Suosikkiyhtye PMMP pani pillit pussiin ja lopetti menestyksekkään uransa vuonna 2013. Yksi viime syksyn kohahduttavimmista uutisista musiikkimaailmassa oli kiistatta se, että yhtyeen toinen solisti Paula Vesala julkaisi ensimmäisen soolosinkkunsa.

Nyt Mira Luoti seuraa Vesalan jalanjäljissä, sillä hän julkaisi omalla nimellään ensimmäisen soolokappaleensa Pinnan alla tänään perjantaina 8.1.


– Se päätös syntyi vasta oikeastaan kuukausi sitten. Sitä ennen on ollut lähtökohtana ainoastaan se, että syntyykö musiikkia ylipäätään, Luoti kertoo Huomenta Suomen haastattelussa.

Luoti on tehnyt uutta musiikkia yhteistyössä Pariisin kevät -yhtyeestä tutun Arto Tuunelan kanssa. Hän kertoo, että uutta materiaalia on jo levyn verran kasassa.

– Levyhän on jo masterointia vaille valmis. Se ilmestyy ensi syksynä, Luoti kertoo innokkaasti.

Luoti sanoo, että hänen piti saada etäisyyttä hektisestä musiikkimaailmasta PMMP:n lopettamisen jälkeen.

– Oli ihanaa, että tulin raskaaksi ja että sain pyhittää tämän ajan, ei oikeastaan tarvinnut edes miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuu, vaan sai keskittyä olennaiseen.

PMMP:n lopettamisen jälkeen Luoti joutui kohtaamaan suurta huolta perheessään, kun vastasyntyneellä Urho-pojalla todettiin sydänvika. Luoti kertoo MTV.fille, etteivät vaikeudet tule näkymään levyllä.

– Toivottavasti ei! Se on mielettömän hyvä ja kaunis levy. Ei ole tulossa mitään oksennusta. Ei minulla nyt niin vaikeaa ole ollut, se on kuitenkin elämää.

– Jostainhan se pitää ammentaa tietenkin, muuten ei synny mitään. 

Luoti aloittaa keikkailun huhtikuussa. Pääosin keikoilla tullaan kuulemaan hänen omaa tuotantoaan, mutta mahdollisesti myös cover-kappaleita.

– Klubikeikoilla on tietty tuntimäärä, mikä pitää keikoilla täyttää. Ehkä sinne pitää cover jos toinenkin alkuun ottaa, sehän on ihan hauskaa vaan. Eli nyt vaan, jos tulee ideoita hyvistä cover-kappaleista, niin ehdottamaan vaan! Luoti nauraa hyväntuulisena. 

Mira Luoti vieraili Huomenta Suomessa tänään perjantaina 8.1. kertomassa soolourastaan. Katso videolta haastattelu kokonaisuudessaan!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja