Erin palasi iloisena julkisuuteen – "Kyllä, olen synnyttänyt kaksi lasta ja käynyt kampaajalla"

Erin Anttilan uusi single vie totuttua surumielisemmille poluille. Muuttunut on myös laulajan ulkonäkö.

Erin Anttilan, 38, eli pelkkää etunimeään Erin taiteilijanimenään käyttävän laulajan edellinen albumi julkaistiin kolme vuotta sitten. Nyt Erin julkaissut uuden singlen nimeltä Sydäntä särkee.

– Minulla oli vahva visio ja fiilis kappaleesta jo tekovaiheessa. Edellisen levyn singlet olivat melko kepeitä ja pilke silmäkulmassa tehtyjä ja nykyään radioissa soi paljon iloista musiikkia, joten halusin tehdä kaihoisan laulun, Erin kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Niinhän se menee, kun syö mansikkaa, tekeekin mieli mustikkaa. Iloista musiikkia on tarjolla niin paljon, kyllä kaihoisallekin musiikille on aina tilausta. Jos syö pelkkää kermavaahtoa, ei sekään ole mukavaa.

Erinin kolmas sooloalbumi julkaistaan ensi syksynä. Tuotannosta vastaa muun muassa Antti Tuiskun viimevuotisen En kommentoi -menestysalbumin tuottanut Jurek Reunamäki.

– Jurek oli fiiliksissä biiseistä. Hän oli mukana tuottamasta edellistä levyä, joten tiedossa oli, että homma toimii.

Erinin debyyttilevy Hunningolla julkaistiin vuonna 2011. Edellisen levyn Sä osaat! (2013) julkaisun jälkeen Erinin elämässä on tapahtunut isoja asioita.

Nylon Beatissa ja monissa muissa yhtyeissä soittaneen kitaristi Vesa Anttilan kanssa naimisissa oleva laulaja on synnyttänyt kaksi lasta, joista vanhempi syntyi kesällä 2013 ja nuorempi heinäkuussa 2015.

Myös Erinin hiusten väri on totuttua vaaleampi.

– Kyllä! Sitten edellisen levyn julkaisun olen saanut kaksi lasta ja käynyt kampaajalla, hän nauraa.

– Olen ehtinyt myös kirjoittaa kappaleita tulevalle levylle. Albumi julkaistaan syksyllä. Tämä kesä menee hyvin pitkälti studiossa, mutta ehdin pitää vapaata juhannuksena, jolloin pääsee mökille. Ja elokuussa on tarkoitus suunnata Irlantiin.

Lue myös:

    Uusimmat