Yllättävä aluevaltaus! Antti Reini julkaisee esikoislevynsä: ”Nyt pöytä on putsattu”

Näyttelijä Antti Reinillä on menneisyys musiikin parissa, sillä mies on nähty rumpujen takana useissakin eri kokoonpanoissa.

Tässä kuussa Antti Reini tekee paluun levyttäväksi muusikoksi, sillä mieheltä julkaistaan esikoisalbumi Kärpänen elokuun 26. päivänä.

– Maistuu hyvältä, Reini toteaa rennosti MTV.fin haastattelussa.

Reini kuvailee levyn sisältöä orgaaniseksi musiikiksi. Hän tarkoittaa sitä, että levyllä kuulaan oikeita soittimia, ei koneita.

Levy on äänitetty jo pari vuotta sitten, mutta suunnitelmiin tuli muutoksia. Reini päätti julkaista albumin oman levy-yhtiön kautta, joten projekti venyi. Nyt kappaleita on päässyt kuulemaan jo livenäkin.

– Muutama festarikeikka on heitetty, mutta nyt vasta alamme rakennella juttua toden teolla. Hyvin ihmiset ovat ottaneet vastaan, Reini kiittelee.

Reini kuvailee, että levyprojekti on alkanut jo silloin, kun hän syntyi.

– Tuli sellainen olo, että nyt pitää tehdä levy. Saada se musiikki ulos, mitä sisälläni on. Jostain se pitää aloittaa, unelmat on sellaisia, että jos ne jättää tekemättä, ne jäävät vain unelmiksi, hän hymyilee.

– Pari vuotta sitten aukesi sellainen biisisuoni ja otin pöytälaatikosta muutaman vanhan biisin messiin, ettei ne jää ikuisiksi ajoiksi pyörimään mieleen. Nyt pöytä on putsattu, voi alkaa miettiä seuraavaa.

Syksyllä Reini toivoo keikkailevansa, mutta varmaa suunnitelmaa ei vielä ole.

– Jos ei ole näyttelijän töitä, niin sitten tehdään muita juttuja.

Reinin esikoisalbumilta julkaistiin single Se riittää heinäkuun alussa. Voit kuunnella kappaleen täältä. Albumin julkistusta juhlitaan Helsingissä perjantaina 19. elokuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat