Mira Luoti ja Olli-kihlattu ovat molemmat joutuneet hautaamaan sisaruksensa – menetykset yhdistävät

Mira Luotia ja kihlattu Olli Saksaa yhdistää sisarusten menetys 3:05
Katso videolta, minkä yhden esineen Olli Saksa otti edesmenneen siskonsa kotoa muistoksi, ja miten esine kulkee tänäkin päivänä mukana hänen arjessaan.

Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -jaksossa artisti Mira Luodin ja tämän kihlatun Olli Saksan kahdessa kodissa. Molemmat ovat joutuneet hautaamaan sisaruksensa.

Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kahdeksannessa jaksossa artisti Mira Luodin kotona. Luoti on kihloissa Mökkitie Recordsin toimitusjohtajan Olli Saksan kanssa. 

Pariskunta asuu kahdessa kodissa uusperheensä kuuden lapsen ja Riki-koiran kanssa, ja Veitola vierailee jaksossa molemmissa kodeissa. 

Saksa ja Luoti kertovat jaksossa avoimesti menetyksistään. Saksan sisko kuoli 23-vuotiaana 12 vuotta sitten. 

– Kun Arttu laulaa hautajaisissa Täällä pohjantähden alla, niin Warnerin markkinointijohtaja laittaa tekstiviestin, että ”onneksi olkoon, olette myyneet platinaa”. Molemmat ääripäät. Kyllä siinä varmaan jotakin perspektiiviä saa, Saksa kertoo siskonsa hautajaisista. 

Saksa näkee, että menetykset yhdistävät Luodin ja hänen sielujaan. Luodin isoveli kuoli syöpään 48-vuotiaana. 

– Olemme joutuneet hautaamaan sisaruksia. Kaikista ikävimmistäkin asioista on ammennettava jotain. Soitin saman tien Artulle ja Jannelle, että meidän pitää perustaa levy-yhtiö. Menetyksen keskellä tajusin, että meidän pitää nyt elää, Saksa kertoi. 

Katso videolta, minkä yhden esineen Olli Saksa otti edesmenneen siskonsa kotoa muistoksi, ja miten esine kulkee tänäkin päivänä mukana hänen arjessaan. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat