Minttu Kaulaselta liikuttava päivitys parisuhteestaan – sai seuraajat herkistymään: "Teistä huokuu rakkaus"

9:00
Sampo ja Minttu Kaulanen kertoivat kuulumisiaan Vappu ja Marja Livessä toukokuussa

Minttu Kaulanen kehuu kiitollisena aviomiestään Sampo Kaulasta tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Julkkiskauppias Sampo Kaulasen puoliso Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen julkaisi torstaina Instagram-tilillään liikuttavan päivityksen, jossa hän kehuu aviomiestään vuolain sanoin.

Sampo ja Minttu tapasivat aikoinaan Diili-ohjelman kuvauksissa. 

– Mä olin vakuuttunut etten ekan eroni jälkeen ikinä mene enää naimisiin - siis IKINÄ. Jännästi tuo tyyppi luikerteli mun elämään, eikä muuten mikään helpoin tapaus, josko en ole sitä itsekään, Minttu pohjustaa.

– ADHD:n puolisona on joskus ihan hiton rankkaa ja riidat saa menemään ihan omiin sfääreihin. Mut tiättekö mitä? Mä en koskaan ole mun äitini lisäksi tuntenut sellaista kannustamista, kannattamista, rakastamista ja määrätietoisuutta kenenkään taholta kuin tässä liitossa Sampon kanssa, hän tunnustaa.

Esimerkiksi hän nostaa innostuksensa toteuttaa lapsuuden unelmansa ja ostaa hevonen.

– Mä olin ihan omin pikku kätösin eurot siihen tienannut, niin hänen kommenttinsa oli sen mukainen "sie oot sen ansainnut ja me se hoietaan sulle, mie tiän kuin tärkee se sulle on." Ja näitä esimerkkejä on lukuisia, Minttu havainnollistaa.

Liikuttava päivitys sai Mintun seuraajat herkistymään.

– Aitoa rakkautta, välittämistä. Olette huippu pari yhdessä, eräs kehaisi.

– Niin tosi nätisti sanottu! Teistä huokuu rakkaus toisianne kohtaan, toinenkin kirjoitti.

– Te olette tulleet toinen toisillenne silmiksi. Sitä on rakkaus, kommentoi myös Mintun kanssa Suurin pudottaja -ohjelmassa kilpaillut Nina Mikkonen.

Minttu kertoi aiemmin tällä viikolla MTV Uutisille, että Kaulaset aikovat viettää kesän pääasiassa kotonaan Äkäslompolossa.

– Meinataan myös telttailla pitkin poikin kotimaan maastoja ja nauttia luonnosta, hän kertoi pariskunnan kesäsuunnitelmista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja