Minttu Kaulanen toteutti lapsuuden haaveensa – osti itselleen hevosen: "Olen saanut rankkaan kevääseen helpotusta turpaterapialla"

9:00
Sampo ja Minttu Kaulanen vierailivat Vappu ja Marja Live -ohjemassa.

Minttu Kaulanen haaveili lapsuudessaan hevosesta, mutta ymmärsi myös realiteetit.

Minttu Murphy-Kaulanen toteutti lapsuudenhaaveensa ja osti itselleen hevosen. 15-vuotias hevonen on Mintulle entuudestaan tuttu, jonka takia hän myös uskaltautui investoimaan siihen. 

– Jos olisin ostanut minulle tuntemattoman hevosen, minun olisi pitänyt aloittaa yhteyden hakeminen nollasta. Nyt minulla on tuttu ja turvallinen hevonen ja ammattitaitoisen ex-omistajan tuki, Minttu kertoo MTV Uutisille.

Minttu suhtautuu hevosen omistamiseen kuten yrittämiseen. Hevonen on edelleen samalla tallilla, mistä hän sen ostikin, ja täysvastuu hevosen hoitamisessa ei ole vain Mintulla. 

– Olen hyvä kantamaan vastuun ja ahkera tekemään töitä, mutta valttini on se, että hankin itseäni parempia työntekijöitä. En koe olevani niin hyvä ratsastaja, että voisin hoitaa kaiken, kuten koulutuksen itse. 

Minttu Kaulanen julkaisi uudesta perheenjäsenenstä kuvan Instagram-tilillään.

Minttu aloitti harrastuksen jo ala-asteiässä ravihevosia hoitamalla. 

– Äitini oli yksinhuoltaja ja hän hankki viimeisillään rahoillaan minulle ratsastustunnit. Haaveilin omasta hevosesta, mutta tiesin myös realiteetit, sillä ei äidilläni olisi ollut varaa ostaa sellaista. 

Minttu korostaa hevosharrastuksessa sen fyysisyyden lisäksi myös henkistä puolta.

– Minulla on ollut tosi rankka kevät ja olen saanut helpotusta turpaterapialla. Se on sanoinkuvaamattoman hieno tunne, kun saa yhteyden massiviiseen eläimeen.

Minttu ja hänen miehensä, kyläkauppiaana tunnettu Sampo Kaulanen aikovat viettää kesän pääasiassa kotonaan Äkäslompolossa.

– Meinataan  myös telttailla pitkin poikin kotimaan maastoja ja nauttia luonnosta, hän kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja